2017. május 23., kedd, Dezső napja

Címke: BL

54 cikk 1/6 oldal

Juventus, Real Madrid: megvan a „maccs”

A két Bajnokok Ligája döntős csapat, a Real Madrid és a Juventus egyaránt harmincharmadszor lett első a saját hazájának a bajnokságában.

A Manchester City és a Liverpool a BL-ben

A Manchester City és az FC Liverpool is győzött az angol labdarúgó Premier League vasárnapi zárófordulójában, így előbbi megőrizte harmadik, utóbbi pedig negyedik helyét, mindkettő Bajnokok Ligája-indulást ér.

Cardiffra hangolnak

A Real Madridot csak egy lépés választja el a La Liga megnyerésétől, a Juventus a három lehetséges trófeából egyet már begyűjtött.

Két éve Buffon sem hitte

Kedd este megszakadt a Juventus nagy sorozata, de kit érdekel most már az, hogy a csapat 690 perc után gólt kapott a Bajnokok Ligájában?!

Győzelemmel búcsúzott az Atlético Madrid

A Juventus keddi sikere után szerdán a címvédő Real Madrid jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája június 3-án, Cardiffban sorra kerülő fináléjába.

Idegtépő győri BL-győzelem

A Győr megmutatta az erényeit: tud önfeledten szórakoztatni, de akkor sem jön zavarba, ha küzdeni kell a végsőkig, mint a döntőben a Vardar Szkopje ellen.

Bajnokok Ligáját nyert a Győri Audi ETO

A Győri Audi ETO KC együttese legyőzte hosszabbításban a Vardar Szkopje csapatát, így elhódította az idei kiírásban a BL-serleget.

Döntőben a Győri Audi ETO

A Győri Audi ETO KC 26-20-ra legyőzte a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája első elődöntőjében szombaton, így vasárnap finálét játszhat.

Kelet-európai háziverseny

Ha a Győr úgy játszik a Final Fourban, mint tavaly 119 percig, akkor jó eséllyel megnyeri a Bajnokok Ligáját. A négyéves Final Four történetének legkiegyenlítettebb tornája következik.

54 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!