2017. december 13., szerda, Luca, Otília napja

Címke: BL

29 cikk 1/3 oldal

Döntő a nyolcaddöntőben

Már a legjobb tizenhat között összejött az a párosítás a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amely talán a legtöbb voksot kapta volna, ha az álomdöntőre kell szavazni.

Real Madrid-PSG csúcsrangadó a BL-nyolcaddöntőben

A címvédő Real Madrid a lehetséges ellenfelek közül talán a legnehezebbet kapta: a Paris Saint-Germainnel találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Százszázalékosan zárná a PSG a csoportkört

Még az eddig százszázalékos PSG sem lazsálhat, mert látványos győzelemmel a Bayern megfoszthatja az első helytől a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, a mai játéknapon.

Drámai fordulat Sevillában

Eduardo „Toto” Berizzo, a Sevilla edzője, a mérkőzés szünetében – 0-3-s állásnál – közölte játékosaival, hogy rákos beteg.

A vesztőhely neve: Wanda

Szerdán hat csapat is továbbjuthat a csoportkör utolsó előtti fordulójából a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A játéknap rangadója kétségkívül a Juventus–Barcelona összecsapás.

Meglepetések a női kézi vb-keretben

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női válogatott 19 fős keretét a világbajnokság előtti felkészülésre, illetve a decemberi németországi tornára.

Három magyar BL-csapatnak a visszavágás a célja

A Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged férfi-, illetve a Ferencváros női csapata is a visszavágás reményében lép pályára a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hétvégi fordulójában.

Angolok dicső napjai a Bajnokok Ligájában

Néhány év után ismét komoly tényezőnek számítanak az angol csapatok a labdarúgó Bajnokok Ligájában, az ötből kettő már két fordulóval a csoportkör vége előtt továbbjutott.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!