2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: BL

21 cikk 1/3 oldal

Százados úrnak tisztelegj!

A Barcelona, a Manchester és a Paris SG is megőrizte százszázalékos mérlegét a labdarúgó BL csoportküzdelmeinek 3. fordulóját követően. Messi pedig a századik találatát ünnepelhette.

Real Madrid, Tottenham: kéz a kézben

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a 3. forduló első játéknapján két magyar is pályára lépett, néhány csapat fél lábbal már a tizenhat között érezheti magát.

Kézilabdakrimi Kielcében

Már nem hibátlan a Veszprém a Bajnokok Ligájában, de tegnap a maximumot teljesítette. A nők idegenben is hozták a kötelezőt.

Veszprémi döntetlen Lengyelországban

A Telekom Veszprém 32-32-es döntetlent játszott a lengyel Vive Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

Győzött az ETO Franciaországban is

A címvédő Győri Audi ETO KC három góllal nyert a Brest Bretagne otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Az FTC megszerezte az első győzelmét a BL-ben

A Ferencváros négy góllal legyőzte a norvég Larvik csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, szombaton Dabason.

Elátkozott utolsó két perc

Háromból két és fél a magyar kézilabdacsapatok hétvégi mérlege a BL-ben. A Mol-Pick Szeged döntetlent ért el a Vardar Szkopje ellen, a Veszprém a negyedik győzelmét aratta.

Szegedi döntetlen, győri siker

A MOL-Pick Szeged hazai pályán 26-26-os döntetlent játszott a címvédő macedón Vardar Szkopje csapatával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, szombaton.

Dupla és Final Four-részvétel rendel!

A győriek voltak már jobb hangulatban is: megsérült Hansen, és kidőlt a sorból Tomori Zsuzsanna, mindkét játékos kényszerpihenője másfél hónapig tart.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!