2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Címke: biztosítás

12 cikk 1/2 oldal

Mabisz: több mint 4 ezer kárbejelentés a múlt heti időjárás miatt

Hétfő reggeli adatok alapján a múlt heti télies időjárás miatt több mint 4 ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz, szakértői becslések alapján végül ez meghaladhatja a 6500-at is – mondta Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője kedden az M1 aktuális csatornán.

Félmilliárdos kárt okozott az áprilisi tél

A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4 ezer lakossági ingatlanban jelentettek károkat a biztosító társaságoknál, a bejelentett károk értéke meghaladja a 300 millió forintot, de a biztosítók azzal számolnak, hogy 6500 lakossági ingatlan sérülhetett meg, így a becsült kárérték végül meghaladhatja az 500 millió forintot is – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel.

Megugrottak a biztosítási bevételek 2016-ban

Tavaly több mint öt százalékkal nőtt a biztosítási piac, a díjbevétel az egy évvel korábbi 875,8 milliárd forintról 920,6 milliárd forintra emelkedett – közölte előzetes adatok alapján a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

Verona: mit adhat a kártérítés?

Több kérdés, jogi megoldás is szóba került az elmúlt hetek során a Veronánál tragikus balesetet szenvedett magyar autóbusz utasai hozzátartozóinak kártérítésével kapcsolatban.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!