2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: bírság

17 cikk 1/2 oldal

Az MNB 20 millió forintra bírságolta a Cofidist

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20 millió forint bírsággal sújtotta a Cofidis Magyarországi fióktelepét, mert a cég egyes hitel- és pénzkölcsön-szerződéseinél megsértette a fogyasztók túlzott eladósodásának elkerülését célzó adósságfék-szabályokat.

Étrend-kiegészítő forgalmazót büntetett a versenyhivatal

Jogsértő módon, orvosi ajánlással reklámozta a Spártai Vitamin Kft. a Spártai Vitamincsalád termékeit és megtévesztette a fogyasztókat a termékek összetételéről – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) csütörtökön az MTI-vel.

Pénzmosásért bűnhődik a Deutsche Bank

Szabálytalan pénzügyi műveletekért bírságolta meg a Deutsche Bankot (DB) a New York állami és a brit pénzügyi felügyelet, összesen csaknem 630 millió dollár értékben.

Megéltek a göröngyös jég hátán is

Ezrek szórakoztak remekül az első átcsúszáson, és eredményes napot zárt a tilosban parkoló autók százait megbírságoló rendőrség is Badacsonyban.

Pereskednek a blokkolt oldalak

A Magyar Idők megtudta: majdnem ezer határozatot hozott a hatóság a külföldi hátterű honlapok lekapcsolásáért, és kiszabott 1,7 milliárd forintnyi bírságot.

A hanyagság komoly ára

Horvátországból három év után is megtalálhatnak a parkolási büntetéssel.

Óriásbírságot kapott a Magyar Telekom

Jogsértő összehasonlító reklámok miatt 600 millió forint bírságot szabott ki a Telekomra a Gazdasági Versenyhivatal (GVH); ez a jogsértő reklámokra kiszabott eddigi legnagyobb bírság a GVH gyakorlatában.

17 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!