2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: bírság

10 cikk 1/1 oldal

Ötezer euró bírságot kellett fizetnie a repülőgépen dühöngő nőnek

Ötezer euró (156 ezer forint) bírságot kellett fizetnie annak a svájci nőnek, aki dührohamba tört ki a Swiss Airlines egyik repülőgépének fedélzetén, mert nem kapott pezsgőt, és a járatnak emiatt a menetrendben nem szereplő leszállást kellett végrehajtania Stuttgartban.

Összekalapozná a bírságot Vona

A magyar társadalomtól várja a Jobbik, hogy kifizesse az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által a tiltott pártfinanszírozás miatt kiszabott 331 millió forintos bírságot.

Megbírságolta a Budapest Bankot a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 18 millió, illetve 9,5 millió forint fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta a Budapest Bank Zrt.-t és az Oney Magyarország Zrt.-t többek között a teljes hiteldíj mutató (thm) feltüntetésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt – közölte a jegybank az MTI-vel kedden.

Negyvenmilliós bírság a szcientológusoknak

A tagok szexuális szokásaira, politikai nézeteire és pénzügyeire is kíváncsi a magát egyháznak mondó szcieontológus egyesület. Az adatvédelmi hatóság a legmagasabb, 20-20 millió forintos bírságot szabta ki rájuk, miután két vizsgálatban is megállapították, a szervezet adatkezelési gyakorlata sorozatosan megsérti a vonatkozó hatályos magyar törvényeket.

Az MNB 43 millió forintra bírságolta a Sberbankot

A jegybank 43,45 millió forint bírság megfizetésére és a jogsértő állapot megszüntetésére kötelezte a Sberbank Magyarország Zrt.-t többek közt hitelkockázati, tőkeszámítási, számviteli, adatszolgáltatási, illetve az informatikai és a pénzmosás és terrorizmus finanszírozás megelőzési tevékenységét érintő problémák miatt – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden az MTI-vel.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!