2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja

Címke: bienerth gusztáv

22 cikk 1/3 oldal

Valaha testvérek voltak

Hargitay András, a jelenlegi és Sós Csaba, a borítékolhatóan őt követő szövetségi kapitány. Barátok voltak, de nem biztos, hogy azok is maradnak.

Bienerth Gusztáv: új időszámítás kezdődik

Bienerth Gusztáv hétfő óta személyes találkozókon egyeztet a MÚSZ elnökségi tagjaival, és a többség felajánlotta neki a további együttműködés lehetőségét.

Új kapitánnyal nyugodtabb vizekre

Több mint egyéves, többnyire a sportág fényes eredményeihez és történelméhez méltatlan küzdelem után végre beköszönthet a béke időszaka a magyar úszósportban.

Tiszta lap

Ha most le kellene vonnunk az úszók tegnapi közgyűlésének tanulságait, sokunk számára a legfontosabb: a demokrácia győzelme.

Júniusra teljes egészében megújul a Komjádi

Június közepére készül el a szinte teljesen átépített Komjádi Uszoda, amely a nyári vizes világbajnokság edzőközpontja lesz. Ezt Fürjes Balázs, a budapesti olimpiai pályázat vezetője jelentette ki azon a sajtóbejáráson, amelyen Seszták Miklós fejlesztési miniszter elmondta, Bienerth Gusztávot támogatná a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vasárnapi elnökválasztásán.

Született problémamegoldó

Bienerth Gusztáv esélyes a Magyar Úszószövetség közgyűlésén, csak az akadályozhatja meg a győzelmét, ha a küldöttek legalább fele nem él szavazati jogával.

Legtöbb

Két helyről javasolták Gyárfást. Az egyik a Győri Úszó SE, a másik Hargitay András szövetségi kapitány.

22 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!