2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: bevándorlás

28 cikk 1/3 oldal

Jóváhagyták a Trump-rendelet egyes részeit

Az alkotmánybíróság szerepét ellátó szövetségi legfelső bíróság döntésével a beutazási korlátozásokat kimondó rendelet felfüggesztett részei is érvénybe léphetnek.

Szövetségeseink

A visegrádi országok megkerülhetetlen tényezők lettek az Európai ­Uni­ón belül. Ez pedig egyértelműen Orbán Viktor érdeme.

Ferenc pápa szerint tanulni kell a menekülők történeteiből

Ferenc pápa vasárnapi üzenetében felszólította a hívőket: fogadják be a menekülteket, és tanuljanak személyes történeteikből, ami eloszlathatja a velük kapcsolatos félelmeket és „eltorzított” ideológiákat.

Svédországban egyre több a no-go zóna

Növekedett a fokozottan sebezhető területek száma Svédországban: egy friss rendőrségi jelentés alapján már 23 városrészbe nem érdemes betenni a lábunkat.

Meg kell erősíteni a családokat

Európa népeinek meg kell erősíte­niük az identitásukat és nagyobb megbecsülést kell adniuk a családoknak, mert a problémákra ez, nem pedig a tömeges bevándorlás jelenti a megoldást.

Magyarországot is célponttá teheti Brüsszel

A bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár akkor is, ha ezt a különféle liberális médiumok és politikai szereplők tagadni próbálják – mondta Völner Pál.

A németek nehezen boldogulnak

A Der Spiegel német hetilap idei május 6-i számának becslése szerint az elmúlt két évben több mint 1,2 millió menekült érkezett Németországba.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!