2017. december 18., hétfő, Auguszta napja

Címke: bét

44 cikk 1/5 oldal

Beszáll a Konzum a hazai biztosítási piacra

A Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. több mint 8,2 milliárd forintos tőkeemeléssel 24,85 százalékos tulajdont szerezhet a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-ben.

Az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 442,51 pontos, 1,18 százalékos emelkedéssel, 38 018,26 ponton zárt kedden.

Emelkedő forgalom, erősödő BUX

Emelkedő forgalom mellett erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe: a BUX pénteken 38 232,56 ponton állt, ami az előző heti záróértékénél 43,75 ponttal, 0,11 százalékkal magasabb.

BÉT-vezérigazgató: a magyar-kínai pénzügyi kapcsolatok fejlesztése közös érdek

Számos lépést tett a magyar jegybank az elmúlt években a magyar-kínai pénzügyi kapcsolatok fejlesztése érdekében, amely közös érdek, és remélni lehet, hogy segíteni fogja az Európa és Ázsia közötti gazdasági együttműködés elmélyítését – mondta Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója a Kína és 16 közép-kelet-európai ország csúcstalálkozójának keretében az EXIM által szervezett kerekasztal-beszélgetésen.

Középvállalati tőzsde nyílik

Minden adott ahhoz, hogy elinduljon a kereskedés a Budapesti Értéktőzsde középvállalatokra szabott piacán, az Xtenden – jelentette be tegnap az elszámolási hátteret biztosító Keler.

44 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!