2017. május 23., kedd, Dezső napja

Címke: beruházás

45 cikk 1/5 oldal

A Szentkirályi 2,6 millió eurós szirupkeverő üzemet avatott Kékkúton

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz 2,6 millió euróból létrehozott szirupkeverő üzemét avatták fel pénteken Kékkúton, ahol új termékként gyümölcs ízesítésű ásványvizet állítanak elő. A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a beruházás apropóján a családi gazdaságok fejlődésének jelentőségét méltatta.

Veszélyben a fejlesztési támogatás

Elbukhatja a Petőfi Szálló részleges felújítására nyert külföldi fejlesztési támogatást az MSZP-s vezetésű szentesi önkormányzat.

Bővülést vár az UniCredit

Az UniCredit további bővüléssel számol Magyarország mellett más régiós piacain is. A bank elemzői 4 százalékos GDP növekedéssel számolnak idén.

Jó az együttműködés az EBRD-vel

Jó iránynak tartja Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, hogy az Európai Beruházási és Újjáépítési Bank megemelte a hazánkra vonatkozó növekedési előrejelzését.

Változott a Colas M4-es szerződése

A szerződés szerint a konzorciumnak a 58-as és a 73-as kilométerszelvény közötti rész és kapcsolódó létesítményei tervezési és kivitelezési munkáit kell elvégeznie.

Gyorsul a paksi beruházás

A paksi atomerőmű kapacitásfenntartó beruházása a tervezettnek megfelelően, időre el fog készülni, ehhez azonban optimalizálni kell az előkészítési folyamatokat.

Üzemet avatott a műszergyártó

A svájci, főként orvosi műszerekhez, implantátumokhoz, valamint diagnosztikai, labortechnikai eszközökhöz műanyag alkatrészeket gyártó EuropTec Kft. a hét végén mintegy 710 millió forintos önerős beruházással 1600 négyzetméteres csarnokot avatott.

45 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!