2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: beruházás

44 cikk 1/5 oldal

A paksi beruházó magyar beszállítókra is számít

A paksi beruházásban a Roszatom számít a magyar beszállítókra, mintegy kétszáz magyar vállalkozás jöhet szóba – mondta Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgatójának első helyettese magyar újságíróknak szerdán Moszkvában.

Bővít a Tata a budapesti központjában

A keleti nyitás stratégiájának újabb sikere, hogy a Tata Consultancy Services (TCS) indiai szolgáltató központ ötszáz új munkavállalóval és ötezer négyzetméter új irodaterülettel bővíti kapacitását Budapesten – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a szolgáltató központ irodaavatóján.

Paks: jön a Duna-híd

A térségben már évekkel ezelőtt felmerült, hogy Bács-Kiskun és Tolna megye között szükséges lenne egy újabb közúti összeköttetés.

Modern városok program: most Zalaegerszegről érkeztek jó hírek

Tízmilliárd forint értékben két kutatás-fejlesztési és egy logisztikai beruházás indul a közeljövőben Zalaegerszegen – közölte a zalai megyeszékhely polgármestere a város közgyűlésének döntéseit ismertető csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Állami támogatással fejleszthet a Kecskeméti Konzervgyár

A Kecskeméti Konzerv Kft. 1,89 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást valósít meg, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium 948 millió forint vissza nem térítendő állami támogatással segít.

44 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!