2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: beruházás

43 cikk 1/5 oldal

NGM-államtitkár: a beruházások erőteljes megugrása várható a következő években

A beruházások erőteljes megugrása várható a következő években, Magyarország beruházási rátája tartósan 20 százalék felett alakul majd – mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára az Európai Bizottság 2017. évi országjelentéséről megrendezett konferencián csütörtökön Budapesten.

Nyílászárókat gyártó üzem épül Vásárosnaményban

Ajtó- és ablakgyártó üzemet épít fel a miskolci székhelyű Polibet Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményban, a beruházáshoz csaknem 300 millió forintos vissza nem térítendő uniós támogatást használnak fel – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Hétszáz új munkahely Kecskeméten

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger.

Új gyárat épít Kecskeméten egy német autóipari beszállító

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva – jelentette be az autóipari beszállító cég pénzügyi igazgatója pénteken Budapesten.

Győr-Moson-Sopron megye nem lassít

A kedvező mutatók ellenére a megye fejlesztése nem áll le, csak a prioritásokon változtatunk a 2014–2020-as európai uniós ciklus pályázatinál – jelentette ki Németh Zoltán.

Milliárdos fejlesztésbe kezd a Kunplast-Karsai Zrt.

A Kunplast-Karsai Zrt. 1,39 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást hajt végre kiskunfélegyházi üzemében, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium 692 millió forint vissza nem térítendő állami támogatással segít.

Átadták a megújult Pannónia Stúdiót

Kövér László: a 20. századi tehertételek ellenére a magyar rajzfilmgyártás ebből az épületből világszintre emelkedett.

43 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!