2018. január 24., szerda, Timót napja

Címke: Berlin

27 cikk 1/3 oldal

Elkezdődött a berlini Nemzetközi Zöld Hét

Elkezdődött pénteken Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét (Internationale Grüne Woche – IGW), a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti fogyasztói vására, a magyar standot Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg.

Egyre több Berlinben a szalafista

Az elmúlt hét évben több mint megkétszereződött a számuk, és immár 950 olyan muszlimot tartanak számon Berlinben, akik az iszlám szalafista ágához tartoznak.

Varsó és Berlin rendezné a jóvátételt

Jacek Czaputowicz és Sigmar Gabriel tárgyalásának célja az elmúlt két évben fagyossá vált lengyel-német kétoldalú kapcsolat javítása.

Olvad a jég a török–német kapcsolatok körül

Berlin hajlandó szemet hunyni emberi jogi aggályai miatt, Törökország ugyanis kétségtelenül mind a menekültválságban, mind a terror elleni küzdelemben kulcsfontosságú partnere Európának.

Sorsdöntő év lesz 2018

Közép-Európának jelentős hátrányokat kell ledolgoznia az infrastruktúrában. Forrásokra van szükségünk új utak vagy vezetékek építéséhez.

Afgánok és szíriaiak molesztáltak Berlinben

Ezúttal sem volt mentes a nemi zaklatásoktól a szilveszteréjszaka. Afgán és szíriai fiatalok fogdostak nőket, de rongálás és testi sértés miatt is feljelentést tettek a sértettek.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!