2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: béremelés

24 cikk 1/3 oldal

Fidesz: ha az ellenzéken múlna, a bérek sem nőnének

Jövőre tovább emelkedik a minimálbér és a szakmunkás minimálbér, folytatódnak a közszféra béremelései, valamint a kétgyermekesek adókedvezménye és csökkennek munkát terhelő adók.

Enged dolgozóinak a Tesco

Hatott a dolgozók milliárdos veszteséget okozó szeptemberi sztrájkja és a követelések következetes képviselete.

A takaró és a nyújtózás

Az eredmény már látszik: korábban elképzelhetetlen mértékben nőnek a bérek, s a jelek szerint a munkavállalói pénztárcák ezután is híznak majd.

Október 13-án folytatódnak a tárgyalások a Tesco és a szakszervezetek között

A Tesco és a cégnél működő munkavállalói érdekképviseletek, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) között október 13-án, pénteken délelőtt 10 óra körül folytatódnak a tárgyalások a béremelésről és a munkavállalói létszámbővítésről – közölte a Tesco Global Áruházak Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Tovább tárgyalnak a köztisztviselői bérről

Újra a kormány elé kerül a polgármesteri hivatalokban dolgozó köztisztviselők béremelése. Erre azért van szükség, mert pontosítani kell az eredeti javaslatcsomagot.

Többszörös sztrájk várható a Tesco üzleteiben

Óriási, többlépcsős akcióra készülnek a tescós sztrájkbizottságok, úgy tűnik, karnyújtásnyira van az első országos leállás az áruházlánc üzleteiben – tudta meg a Magyar Idők.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!