2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: belpolitika

62 cikk 1/7 oldal

Vádat emeltek egy újságírót bántalmazó amerikai képviselőjelölt ellen

Vádat emeltek Montana szövetségi államban egy republikánus képviselőjelölt ellen, mert a helyi választási rendezvényen egy újságírót tettlegesen bántalmazott. Paul Ryan republikánus házelnök kijelentette, hogy a képviselőjelöltnek bocsánatot kellene kérnie.

Elfogtak Törökországban egy börtönre ítélt újságírót

Elfogták a török hatóságok a Nokta kormányellenes török folyóirat egyik volt főszerkesztőjét, akire a hét elején hosszú börtönbüntetést szabtak ki fegyveres felkelésre való buzdítás vádjával – jelentette az Anadolu állami hírügynökség szerda este.

Összeomlott a holland koalíciós tárgyalások második fordulója is

Összeomlott a hollandiai koalíciós tárgyalások négy párt részvételével zajló második fordulója, miután a liberális D66 és a Keresztény Unió (CU) vezetői úgy döntöttek, hogy az áthidalhatatlan nézetkülönbségek miatt nem folytatják az egyeztetéseket – jelentette be a kormányalakítást felügyelő Edith Schippers.

Októberben választanak az osztrákok

A választások kiírására azért van szükség a várt időpontnál egy évvel korábban, mert az SPÖ és az ÖVP alkotta nagykoalíció gyakorlatilag megbukott.

Pártok és pártemberek

Valahol, nagyon messze, a végtelenben, egyszer majd minden párhuzamos összefut, ott fog állni, levett kalappal Sneider, Vona, a Jobbik mindenféle lelke és Ferenc testvér is.

Nem tárgyalnak tovább a holland pártok

Összeomlottak a hollandiai koalíciós tárgyalások, amelyek a március 15-i választások nyomán kezdődtek meg négy párt részvételével – jelentette be hétfőn az egyeztetéseket felügyelő Edith Schippers.

62 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!