2017. április 23., vasárnap, Béla napja

Címke: belpolitika

69 cikk 1/7 oldal

Rendkívüli biztonsági intézkedések az AfD kongresszusa előtt

Rendkívüli biztonsági intézkedésekkel készülnek Kölnben a legnagyobb német parlamenten (Bundestag-) kívüli párt, a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) hétvégi kongresszusára, az észak-rajna-vesztfáliai nagyváros rendőrségének csütörtöki tájékoztatása szerint négyezer rendőrt mozgósítanak a kétnapos tanácskozásra és keményen fellépnek a rendbontókkal szemben.

Venezuela fővárosában ismét a tüntetők közé lőttek

Venezuela fővárosában ismét a kormányellenes tüntetők közé lőtt csütörtökön a nemzeti gárda, hogy megakadályozza a Caracas különböző kerületeiben gyülekező ellenzékieket, hogy a központban egyesüljenek.

Ezrek tüntettek Isztambulban Erdogan ellen

A megmozdulást meghirdető, Hayir Besiktas csoport felhívásában azt írta: „A csalások, a jogsértések és az ellopott szavazatok ellen jöttünk tiltakozni!”

Törvényes volt a CÖF és a CÖKA 2015-ös gazdálkodása

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) vezetőségének közlése szerint a két szervezet 2015-ben törvényesen és bizonyíthatóan 55 millió forintból gazdálkodott.

Szabadlábra helyezték a volt görög védelmi minisztert

A görög bíróság szerdán egészségi állapota miatt szabadlábra helyezte a 78 éves Akisz Cohacopulosz volt görög védelmi minisztert, akit 2013-ban ítéltek nyolc év letöltendő szabadságvesztésre adócsalás miatt.

Feloszlatták az ellenzéki tüntetéseket a venezuelai hatóságok

A venezuelai hatóságok könnygázzal, úttorlaszokkal, vízágyúkkal és paprikaspray-jel oszlatták széjjel a népszerűtlen Nicolás Maduro elnök ellen irányuló keddi ellenzéki tüntetéseket Caracasban – közölték a tiltakozó akciók szemtanúi.

69 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!