2017. június 22., csütörtök, Paulina napja

Címke: bécs

9 cikk 1/1 oldal

Bécs a világ liberális fővárosa címre tör

Bécsben a megszokott piros-zöld közlekedési figura unalmas és már régen a múlté. Szomszédaink úgy gondolják, hogy egyhangúvá váltak ezek a közlekedési lámpák.

Két elővárosi szerelvény ütközött Bécsben, könnyebb sérültek

Két elővárosi szerelvény ütközött Bécsben, a Meidling vasútállomáson szombaton, előzetes értesülések szerint az utasok könnyebb sérüléseket szenvedtek – közölte Roman Hahslinger, az osztrák vasúttársaság (ÖBB) szóvivője.

Fegyveres rendőrök vigyáznak Bécsben húsvétkor

Az európai városokban a közelmúltban elkövetett terrortámadások miatt rendőrök figyelik a húsvéti vásárokat Bécsben, és a koldulás ellen is célzottabban lépnek fel az ünnep közeledtével az osztrák főváros hatóságai.

A CEU-nak nincs szándékában távozni Budapestről

A Közép-európai Egyetemnek (CEU) nem áll szándékában távozni Budapestről – tudatta az egyetemet alapító Soros György egyik szóvivője csütörtökön New York-i keltezésű közleményében – jelentette az APA osztrák hírügynökség.

A Tiszta szívvel kapta a legjobb játékfilm díját Bécsben

Till Attila Tiszta szívvel című alkotása kapta a legjobb játékfilm díját, Tarr Bélát pedig életműdíjjal tüntették ki a Bécsben megrendezett Let's CEE Filmfesztiválon – közölte vasárnap a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!