2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: bécs

10 cikk 1/1 oldal

Két elővárosi szerelvény ütközött Bécsben, könnyebb sérültek

Két elővárosi szerelvény ütközött Bécsben, a Meidling vasútállomáson szombaton, előzetes értesülések szerint az utasok könnyebb sérüléseket szenvedtek – közölte Roman Hahslinger, az osztrák vasúttársaság (ÖBB) szóvivője.

Fegyveres rendőrök vigyáznak Bécsben húsvétkor

Az európai városokban a közelmúltban elkövetett terrortámadások miatt rendőrök figyelik a húsvéti vásárokat Bécsben, és a koldulás ellen is célzottabban lépnek fel az ünnep közeledtével az osztrák főváros hatóságai.

A CEU-nak nincs szándékában távozni Budapestről

A Közép-európai Egyetemnek (CEU) nem áll szándékában távozni Budapestről – tudatta az egyetemet alapító Soros György egyik szóvivője csütörtökön New York-i keltezésű közleményében – jelentette az APA osztrák hírügynökség.

A Tiszta szívvel kapta a legjobb játékfilm díját Bécsben

Till Attila Tiszta szívvel című alkotása kapta a legjobb játékfilm díját, Tarr Bélát pedig életműdíjjal tüntették ki a Bécsben megrendezett Let's CEE Filmfesztiválon – közölte vasárnap a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel.

Kurz: Ausztria nem látja szívesen, ha Erdogan náluk kampányol

Recep Tayyip Erdogan török államfő nem szívesen látott vendég Ausztriában abban az esetben, ha látogatásának célja az elnöki rendszer általa szorgalmazott bevezetése melletti kampányolás – hangsúlyozta az osztrák külügy- és integrációs miniszter. Sebastian Kurz kijelentését Ankara visszautasította.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!