2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: Bayer Zsolt

12 cikk 1/2 oldal

A spirituszba tett párt

Az MSZP pedig kihúny… Az a kedves büfésnéni fogja leverni könyökkel a spirituszos üveget, amelyben Csintalan Sándor integet, hogy elnök akar lenni.

Verbális vörösterror

Bajomi-Lázár méltatlansága arra, hogy új egyetemista nemzedékeket többek között sajtó- és médiaetikára okítson, immár közérdekű tény.

Bayer Zsolt halálát kívánták

A napokban megrendezett Média és politika új viszonya című konferencián az egyik felszólaló a Magyar Idők publicistájának a halálát kívánta.

A nyelvi erőtér

Szóval most itt tartunk. A külvárosi krimók budijának falfirkáiból lett a politika nyelvi erőtere azon az oldalon. És a többi erőtér is nagyjából ezen a szinten van.

Spanyolország vége

Lehet, hogy a katalánokat a mai és a holnapi napon még brutálisan leverik, hazazavarják és letartóztatják, de a szellem kiszabadult a palackból.

Európa elvesztése

A legelviselhetetlenebb az, hogy a Nyugat most úgy döntött, saját mocskát és bűnét szépen egyenletesen szétkeni az egész EU-ban. Törvénytelenül, becstelenül.

Vígeposz Budapesten

Bizony, csak e szörnyű szavak, e baljós invokáció méltó a harchoz, mi manapság a „szabadságért”, a „demokráciáért” folyik a honban.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!