2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: Bayer Zsolt

9 cikk 1/1 oldal

BKK-ügy: minden hazugság! 2. rész

S hogy mi lehetett a cél? Esetünkben leginkább az, hogy a rendkívül sikeres vizes vb alatt megpróbálják megbénítani a főváros közlekedését, és botrányba fullasszák a vb-t.

Levél David Van Cleve-nek

Nagy érdeklődéssel várom, hogy bejelentkezzen Kocsis Mátéhoz az Illés söröző, a Mária Café és a Klinikák aluljáró gyrososa ügyében is.

Jágóknak a tényekről

Egy jobb hétvégén közel tízezer migráns érkezik az olasz partokhoz, akkor mit várnak ezer áthelyezésétől? Semmit, hiszen hazudnak.

A baloldali hazugsággyár és az idegsebészet

Bezzeg vizes vébére meg Seuso-kincsekre van pénz! – Ezt a sípot fújják a gazemberek. A tények, a valóság most sem számít. Csak elegendő hangerővel kell ordítani.

Nyitott mellkas

Ezeknek a kislány halála egyáltalán nem fáj, inkább örülnek neki, mert lehetőséget látnak benne, hogy üssék-vágják a kormányt.

A kis gömböc

Jött a választás, és nem ő lett a főnök. Ebből levonta a következtetést, hogy még ennél is sokkal jobban fel kell fújnia a kicsike kis pofácskáját.

A politikai közbeszédről

A mimózalelkűbbek – ők általában a civil szervezetek környékén zöldellnek – már a szokásost vizionálják, vagyis a nácizmus újraéledését.

De hát tudtuk…

Igen, tudtuk előre. Pontosan tudtuk, hogy csak idő kérdése, és valahol be fog következni.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!