2017. december 11., hétfő, Árpád napja

Címke: Bayer Zsolt

13 cikk 1/2 oldal

Megújult az Echo TV

Az új székházból, megújult díszletekkel és műsorstruktúrával jelentkező Echo TV programjában helyet kapnak a szó nemes értelmében vett szórakoztató műsorok is.

Pályára áll a megújuló Echo TV

December 4-én kezdi meg működését az egykori Nap TV épületében a megújuló Echo Televízió, amely továbbra is markáns jobboldali médiumként határozza meg magát – mondta a vezérigazgató-helyettes.

Tüske a Körömi alatt

Vajon kell-e az országnak ennyi sértődött „politikus” és ennyi párt, amely újra és újra felszívja, „elhiszi” ezeket a szerencsétleneket?

Morvai és Ephialtész

Morvai Krisztina hazatért. Úgy tűnik, el sem utazott. Hazatért, s rálátván a brüsszeli boszorkánykonyhára és elmegyógyintézetre, pontosan tudja, mi a dolga, s hogy mit kell képviselnie.

Ünnep, idézőjel nélkül

Olyan nap volt ez a mostani október 23-a, amilyennek lennie kellett. Benne volt minden, ami tükrözi, visszaadja a mai helyzetet.

A spirituszba tett párt

Az MSZP pedig kihúny… Az a kedves büfésnéni fogja leverni könyökkel a spirituszos üveget, amelyben Csintalan Sándor integet, hogy elnök akar lenni.

Verbális vörösterror

Bajomi-Lázár méltatlansága arra, hogy új egyetemista nemzedékeket többek között sajtó- és médiaetikára okítson, immár közérdekű tény.

Bayer Zsolt halálát kívánták

A napokban megrendezett Média és politika új viszonya című konferencián az egyik felszólaló a Magyar Idők publicistájának a halálát kívánta.

A nyelvi erőtér

Szóval most itt tartunk. A külvárosi krimók budijának falfirkáiból lett a politika nyelvi erőtere azon az oldalon. És a többi erőtér is nagyjából ezen a szinten van.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!