2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: Bayer Zsolt

11 cikk 1/2 oldal

Válaszféle Kiss Tibornak III.

Az egész kivándorlási hisztéria nem más, mint egy igazi ótvaros, aljas, velejéig rothadt hazugsághegy, amit az ellenzék minden egyes szereplője hord össze.

Válaszféle Kiss Tibornak II.

A Kiss Tiborok akkor nem értek rá, mert nem voltak maguknál, annyira szétszívták az eleve beteg agyukat. A fekete ruhás nővér is kussolt, nyilván mindennel meg volt elégedve.

Ádám, hol vagy?

Ezt dúdolta Vona Gábor az első langyos, madárfüttyös tavaszi délutánon, és akkor Ádám váratlanul betoppant. Simicska Ádám.

Impraktikus dolgaink – 3. rész

Nem volt nemzeti ügyünk, csak a Jóisten tudja, mióta nem. Talán a trianoni fájdalom volt ilyen utoljára, bár abba is nagyon hamar belepiszkítottak a kommunisták.

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Skandalummondatok

Ez az évértékelő nem volt középszerű, azt onnan is lehet tudni, hogy gyűlöletcunamit fog elindítani.

Szőke főhadnagy apoteózisa

Donald Trump győzelme után új játékszert talált magának a világsajtó és számos hazai lerakata, miután nem az nyerte a választást, aki általuk és Soros által ki volt szemelve.

Tintoretto Kázmérok

Nincs most sem szó másról, mint a farizeus, szemforgató hazugságok lelepleződéséről és arról, hogy a magyar miniszterelnök kilép a hazugságok mocskos hátsó udvarából.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!