2017. július 20., csütörtök, Illés napja

Címke: barack obama

10 cikk 1/1 oldal

Micimackó a kínai tiltólistán

Kína saját, tűzfal mögötti internetes hálózata szigorúan lecsapott a Disney-féle Micimackó-ábrázolásra, eltüntetve a képeket a különböző közösségi hálózatokról.

Kiállt a liberális értékek mellett Obama és Merkel

A reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából látogatott tegnap Barack Obama Berlinbe, a volt amerikai elnök azonban kihasználta a lehetőséget, hogy régi szoros szövetségese, Angela Merkel kancellár oldalán véleményt formáljon Donald Trump eddigi elnökségéről.

Nem vall az elnök leváltott embere

Az amerikai elnök külföldi körútja idején sem csitul a Donald Trump és emberei orosz kapcsolata körüli washingtoni botrány.

Szabadon engedték Chelsea Manninget

Szabadon engedték az Egyesült Államokban Chelsea Manninget, aki titkos katonai dokumentumokat szivárogtatott ki a WikiLeaks portálnak – jelentette az MTI.

Levélben búcsúzott el az FBI minden dolgozójától James Comey

Rövid levelet írt az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) minden dolgozójának James Comey, a hatóság leváltott vezetője, melyben az amerikai értékek és az amerikaiak biztonságának további megvédésére kéri korábbi beosztottjait.

10 milliárd dolláros per elé néz Soros

Azzal a váddal illette egy izraeli vállalat Soros Györgyöt, hogy befolyása révén indokolatlan kárt okozott a cégnek. A spekuláns tagadta az ellene felhozottakat.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!