2017. november 23., csütörtök, Kelemen, Klementína napja

Címke: bank

14 cikk 1/2 oldal

Óriáshitel a WestEnd fedezetére

Több mint 100 milliárd forintnak megfelelő, 335 millió eurós szindikálthitel-megállapodást írt alá a Gránit Pólus az Erste Group, az UniCredit Group és a K&H Bank konzorciumával – közölték tegnap az érintettek.

Szerbiában vásárolna bankot az OTP

Még az év vége előtt megkezdik a szerbiai Komercijalna Banka privatizációját, amelyre három érdeklődő van, közöttük az OTP Bank is.

Jó volt az OTP negyedéve

A kedvező elemzői előrejelzéseket is meghaladó eredményről számolt be az OTP: már az év első kilenc hónapja alatt felülmúlta tavalyi egész éves eredményét.

Az erős bankok segítik az előremenetelt

A hazánk hosszú távú érdekeit szem előtt tartó, erős pénzügyi szektor nagymértékben segítheti Magyarország előre­jutását – jelentette ki csütörtökön Varga Mihály.

Élénkíthetik a versenyt a minősített hitelek

Ma már valamennyi jelentősebb pénzintézetnél elérhető az idén bevezetett, minősített fogyasztóbarát lakáshitel, a piacfelügyelet szerint jelentős az érdeklődés.

Buszon lehet készpénzt felvenni

Pénzkiadó automatával felszerelt mozgó bankfióknak kialakított kisbuszt vezet be a Takarék-csoport. A buszok a települések központi helyeire vagy az ügyfél lakóhelyére is elmennek.

Az alapszámla nem hozott sok változást

Az eltelt egy évben csekély volt a kereslet a minden hitelintézet által kötelezően nyújtandó alapszámla iránt – derül ki a Magyar Idők piaci körképéből.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!