2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: baleset

101 cikk 1/11 oldal

Meghalt a Határ úti feljárónál történt baleset egyik sérültje

Meghalt a IX. kerületi Határ úti felüljárónál péntek hajnalban történt baleset egyik sérültje – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. A rendőrség és a katasztrófavédelem korábban több súlyos sérültről adott tájékoztatást.

Miklós Edit mindkét térdét megoperálták

Vasárnap éjjel mindkét térdét megoperálták Miklós Editnek, aki a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen bukott hatalmasat, és szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.

Beomlott egy cseh sportlétesítmény tetőszerkezete, két sérült

Beomlott egy pár napja átadott sportlétesítmény tetőszerkezete a kelet-csehországi Ceská Trebová városban, éppen miközben egy floorball-bajnokság zajlott az épületben, de szerencsére nem sérült meg senki komolyabban – közölte vasárnap a helyi floorballklub vezetője.

Családi házba hajtott egy lengyel kamion

Családi házba hajtott egy lengyel rendszámú kamion szombat délután Aszaló belterületén, a 3-as főúton, a forgalom a helyszínelés idején egy sávban halad – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség sajtóreferense az MTI-vel.

Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főúton

Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főút 200-as kilométerénél, Hajdúszoboszló közelében, a főutat lezárták, a forgalmat Nádudvaron keresztül terelik el – közölte honlapján a katasztrófavédelem szombaton kora reggel.

101 cikk 1/11 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!