2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: baleset

92 cikk 1/10 oldal

Lakott területre zuhant egy kisgép, többen meghaltak

Lakott területre zuhant hétfőn egy kisgép a kaliforniai Riverside településen, a balesetben négyen meghaltak, ketten megsérültek – közölte Michael Moore helyi tűzoltóparancsnok.

Svédországi menekültközpontban ütött ki tűz

Legkevesebb 15 ember sérült meg abban a tűzben, amely vasárnap hajnalban ütött ki az egyik legnagyobb svédországi menekültközpontban – közölte a rendőrség.

New Orleansban teherautós ámokfutó hajtott a tömegbe

Felvonulást néző tömegbe hajtott egy teherautót vezető férfi szombaton este New Orleansban, legalább 28 embert elgázolt. Feltehetően ittas volt a sofőr, és nem terrorista támadás történt.

Életét vesztette a Perbálnál karambolozott rendőrautó utasa

Egy, a rendőrrel közös szolgálatot ellátó polgárőr vesztette életét szombaton reggel abban a rendőrautóban, amely Perbál és Tinnye között karambolozott – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Halálos baleset Nyíregyházán

Közúti balesetben meghalt egy ember pénteken kora reggel Nyíregyházán – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Halálos bányaszerencsétlenség Kínában

Feltehetően sújtólégrobbanást követően bányászok rekedtek a mélyben a Kína középső részén fekvő Hunan tartományban kedden – közölték a helyi hatóságok.

Szolgálatteljesítés közben halt meg egy rendőrnő

Rendőrnő az M5-ös autópályán reggel történt halálos baleset áldozata – közölte hétfőn kora délután a Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.

92 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!