2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: baleset

52 cikk 1/6 oldal

Robotpilóta vezethette az amerikai hadihajóval ütköző teherhajót

Valószínűleg robotpilóta irányította azt a teherhajót, amely Japán közelében június 17-én összeütközött egy amerikai hadihajóval, hét ember halálát okozva – jelentette pénteken a The Washington Free Beacon című lap az amerikai haditengerészet tisztségviselőire hivatkozva.

Már két halottja van a Sziklás-hegységben zajló kincsvadászatnak

Új-Mexikó állam rendőrfőnöke felszólította Forrest Fenn amerikai kincsvadászt és régiségkereskedőt, hogy vessen véget az általa meghirdetett kincsvadászatnak, mivel a Sziklás-hegységben elrejtett kincsesládika keresése közben már ketten meghaltak, többeket mentőalakulatoknak kellett kimenteniük szorult helyzetükből, és az esztelen akció mind a kincsvadászok, mind az őket mentő hivatásosok és önkéntesek életét veszélyezteti.

Lengyel volt a Calais-nál meghalt teherautósofőr

Lengyel volt annak a lengyel rendszámú kisteherautónak a sofőrje, aki kedden migránsok által épített útakadályok miatt halálos balesetet szenvedett Calais-nál, Franciaországban – derül ki abból a levélből, melyet Mariusz Blaszczak lengyel belügyminiszter írt francia kollégájának szerdán.

Meghalt két siklóernyős Szentes közelében

Meghalt két siklóernyős Szentes közelében vasárnap délután – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Halálos baleset történt Jászberényben

Meghalt egy másik sérült is a helyszínen annak a személygépkocsinak az utasai közül, amely villanyoszlopnak ütközött Jászberény belterületén vasárnap hajnalban, így kettőre nőtt a halálos áldozatok száma.

52 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!