2017. október 23., hétfő, Gyöngyi napja

Címke: Balatonfüred

10 cikk 1/1 oldal

Megfordultak a romló tendenciák

Az egészségügyet korábban jellemző romló tendenciákat az elmúlt hét évben sikerült megfordítani, bár ezen a téren még sok a teendő – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériu­mának egészségügyért felelős államtitkára a járóbeteg-konferencián Balatonfüreden.

Élmunkáspáholytól a Hiltonig – Kiállítás

Duray Tibor finom kezű festő, grafikus, szenvedélyes szobrász és éremművész volt. Aranykor című alkotása egy sajátos stíluskeverékű 2 × 10 méteres festmény.

Kálnay Adél a Quasimodo költőverseny fődíjasa

A zsűri Tolnai Ottónak életműdíjat adományozott, Nádasdy Ádám nemzetközi életműdíjat vehetett át, Franco Cajaninak, a díj alapítójának pedig díszpolgári címet ajándékozott.

Virtuóz életmű a Vaszary Galériában

A teljes életműből szemezget, nem csupán a csúcspontokból a Balatonfüreden frissen nyílt Duray Tibor-tárlat a Vaszary Galéria három termében.

Fiúk, lányok keretben

A balatonfüredi Vaszary-villa legújabb tárlata átfogó összeállítást nyitott meg nyár közepén, a család-, a gyermekábrázolás alakulásáról a magyar képzőművészet négyszáz éves történetében.

Balatonfüredi lányok lettek a 192. Anna-bál szépei

A balatonfüredi Anna Grand Hotel termeiben és kertjében tartott 192. Anna-bálon a közönségtől a tizenöt legtöbb szavazatot kapó hölgy közül választotta ki a zsűri a legszebbeket.

Megnyílt a 192. balatonfüredi Anna-bál

Az Anna-bál a nemzet élő hagyományainak egyike – fogalmazott a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter szombat este Balatonfüreden a 192. Anna-bál megnyitóján.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!