2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja

Címke: balaton

42 cikk 1/5 oldal

Jön a húszéves turizmusstratégia

Idén elkészül Magyarország húsz évre szóló turisztikai stratégiája, amelynek részeként az országmárka is megújul.

Több szombati jeges program elmarad a Balatonnál a latyakos jég miatt

Több szombatra tervezett jeges program elmarad a Balatonon a pénteken lehullott nagy mennyiségű eső és hó miatt, azonban a kijelölt jégpályákat továbbra is üzemeltetni kívánják a jéghelyzettől függően, és Siófokon is megtartják a vasárnapra szervezett Jégvirágos Déli Party elnevezésű rendezvényt.

Siófoknál lehet korcsolyázni a tavon

Elsőként Siófokon nyílt hivatalos korcsolyapálya a Balaton jegén, ahol bárki ingyenesen és biztonságosan sportolhat – hívta fel a figyelmet a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület.

Jégben állnak a hazai vizek

A Duna és a Dráva kivételével az összes folyó jégben áll – mondta Láng István, az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) vezetője csütörtökön Budapesten.

Egyre vastagabb a jég a Balatonon

A hideg időjárás hatására tovább hízik a Balaton jege – írta Facebook-oldalán szerdán az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kijelölték az első hivatalos jégpályákat a Balatonon

Két önkormányzat, Keszthely és Siófok is kijelölte az első hivatalos jégpályákat a Balatonon. A meteorológiai előrejelzések szerint átmeneti enyhülés után a jövő héten is marad a hideg idő, egyelőre nem kell olvadástól tartani.

Lesznek kiadó büfék a Balatonnál

Mit várnak az áfacsökkentéstől, a minimálbér-emeléstől a Balaton környéki ágazati szereplők, és lesz-e elegendő vendéglátós szakember az idei üdülési szezonban?

42 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!