2017. december 13., szerda, Luca, Otília napja

Címke: balaton

29 cikk 1/3 oldal

Fejlődik a fonyódi piac

„Lengyel piacként” emlegetik a helyiek és a környékbeliek a népszerű bevásárlóhelyet, mivel a 60-as és a 70-es években elsősorban lengyel kereskedők árusítottak ott.

Magyar borokat népszerűsít és értékesít külföldön a Tesco

Kormányzati, kereskedelmi és termelői közreműködéssel népszerűsít és értékesít magyar borokat a Tesco Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban, majd a jövő év tavaszától az Egyesült Királyságban is.

Egy kosár telefon

Akkoriban, amikor benneteket néztelek a tévében, még nem is nagyon volt internet. Illetve létezett, csak nálunk még nagyon kevesen használták.

Télen is tart a balatoni programszezon

December első hétvégéjén Balatonlellén műjégpályával, karácsonyi vásárral, adventi gasztropiknikkel, vitorlásversennyel és szakmai programokkal indul a balatoni téli szezon – tájékoztatta a programok kommunikációs ügynöksége az MTI-t.

Nem korlátozzák a szabadstrand használatát

A Bahart menedzsmentje közleményben azt írta, a tervezett fejlesztés a jelenlegi szabadstrandra vonatkozóan semmiféle korlátozást nem tartalmaz,

Pontyhalászlé helyett ludaskása a tányéron

A Siófokra csábító turisztikai szlogen, az „Itt kezdődik a Balaton” a Márton-napi eszem-iszomra is igaz, a gasztrotúrára pálinkafesztivállal hangolnak.

Gardafesztivál a Balatonnál

Ünnepi díszben várják szombaton a látogatókat a tihanyi tájházak, geotúrára invitálnak és bemutatót tartanak a hagyományőrző fanyűvők.

Helyreállították a felsővezetéket a Budapest-Nagykanizsa vonalon

Helyreállították a sérült felsővezetéket Szántód-Kőröshegy és Balatonszárszó között kedd estére a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon, november 1-jén hajnaltól már ismét közlekednek a vonatok a Balatonboglár-Siófok szakaszon – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Véget ért a szezonális viharjelzés a tavaknál

Jóval több vihart jeleztek idén az április 1. és október 31. között működő viharjelző rendszerek a Balatonnál, a Velencei-tónál és a Tisza-tónál, mint tavaly.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!