2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: balaton

87 cikk 1/9 oldal

Balatoni halsütödéket ellenőrzött a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 13 halsütödét ellenőrzött a Balatonnál június utolsó hetében, több mint 160 mintán 700 laboratóriumi vizsgálatot is végeztek, számos szabálytalanságot és hiányosságot feltártak, 1,175 millió forint élelmiszerlánc felügyeleti bírságot szabtak ki – közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Szúnyogirtás a Dunánál és a nagyobb tavaknál

A Duna mentén a Szigetközben, Budapesten, Dunaújváros térségében és Csongrád megyében. Összesen mintegy 95 ezer hektáron lépnek fel a vérszívók ellen.

Migránsok üdültetése a Balaton-parton

A Migration Aid néhány, már védett státusú, ergo legálisan itt tartózkodó gyermekes család nyaraltatását tervezi egy általuk titokban tartott településen.

Újabb műbotrányreceptek

De hát miképpen lehetne belekötni az Erzsébet-programba, melynek segítségével huszonhatezer gyerek nyaralhat a Balaton mellett, ingyen, közöttük kárpátaljaiak.

Majdnem 30 fokosra melegedett fel a Balaton vize

A tartós hőségben a Balaton vize is csaknem 30 Celsius-fokig emelkedett a napokban – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök délutáni hírfolyamában.

Véget ért Paloznakon a hatodik jazzpiknik

Tapsvihar, jókedv, nyáresti forróság és bor – ilyen volt az idei 6. Paloznaki Jazzpiknik, amelyen a világhírű Kool & the Gang dzsessz-, funk- és soulzenekar is fellépett.

87 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!