2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: Bakondi György

38 cikk 1/4 oldal

Az ellenzéki pártok lebontanák a határzárat

Az ellenzék a „Soros-terv” részeként leszerződött a határkerítés lebontására, amivel egyaránt veszélyezteti Magyarország és Európa biztonságát.

Milliók indulhatnak el Európa felé

Helyes döntésnek bizonyult a műszaki határzár, hiszen a két évvel ezelőtti négyszázezer migránssal szemben idén eddig mindössze 1157 illegális határátlépő érkezett hazánkba.

Határvédelemből jeles

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a szilárd határőrizeti rendszer egyszerre szolgálja Magyarország és az unió belbiztonságát.

Okmányok nélkül jönnek a migránsok

Folyamatosan próbálnak jogellenesen bejutni Magyarország területére a migránsok, akik nem tudják igazolni személyazonosságukat. Egy nap alatt több mint fél tucat helyszínen kellett intézkedniük a rendőröknek.

Bakondi György: kinyílt a kapu a felső határ nélküli kvóták előtt

Az Európai Bíróság kvótaperben hozott döntése kinyitotta a kaput azelőtt, hogy egy felső határ nélküli automatizmus szerint osszák el a migránsokat az uniós tagállamok között – mondta Bakondi György miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

Bakondi György: további jogi viták előtt áll a kormány

A magyar kormány további jogi viták előtt áll a kvótaügyben, és továbbra is képviseli azt az álláspontot, hogy Magyarországra csak azok érkezhetnek, akiket a hatóságok döntése alapján beengednek – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerdán.

38 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!