2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: atomenergia

12 cikk 1/2 oldal

Makacs tények a zöldfrázisokkal szemben

Szél Bernadett képviselő asszony írásában ismét arra késztetett, hogy szakemberként szembesítsem őt és politikustársait a tényekkel.

Nukleáris mítoszfaragás

Vita a sötétben fagyoskodás veszélyeiről, avagy a paksi orosz bővítésről pró és kontra.

Paks II: a zölddemagógia bukása

A paksi beruházást ellenző hazai zöldszervezetek, élükön Jávor Benedekkel és Szél Bernadettel, végképp elveszítették a hitelüket.

Brüsszel rábólintott a paksi bővítésre

Magyarországon a legmodernebb blokkok létesülnek, a projekt a környezeti szempontból tiszta, megbízható és elérhető árú villamos energiával történő ellátást biztosítja.

Kaméleonpolitika

Az atomerőmű bővítésének politikai konszenzusát aláásta a balliberális oldal, amelyről – a budapesti olimpiai rendezéshez hasonlóan – elmondtak mindent és annak az ellenkezőjét is.

Az igazság Paks II ügyében

A beruházás gazdasági jelentősége messze túlmutat a régió határain. Paks II megvalósítása alapvető nemzeti érdek, még akkor is, ha az ellenzői másképpen gondolják.

Atomenergia hivatal: nincs veszély a franciaországi üzemzavar miatt

A környezeti mérések megerősítették, hogy nincs eltérés a háttérsugárzástól Franciaországban és Magyarországon sem – közölte Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön, a normandiai Flamanville-i atomerőműben délelőtt történt robbanás kapcsán.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!