2018. január 16., kedd, Gusztáv napja

Címke: ÁSZ

39 cikk 1/4 oldal

Trükkös adomány a szakértőknek

A Jobbik átverte a több mint ötezer adakozó kedvű hívét, majd most bemondja, hogy a pénzt szétdobják a „szakértő” haverok között, akik eközben serényen dolgoznak is a jussukért.

Informátor: A SZDSZ sorsára juthat a Jobbik

Fittyet hány a Jobbik az ÁSZ-bírságra, amelyet tiltott pártfinanszírozás miatt kapott. Az ECHO TV Informátor című műsorában bemutatjuk, hogyan kötött színlelt szerződést a néppártosodás útjára lépett Jobbik Simicska Lajossal, és bérelt plakáthelyeket jóval a piaci ár alatt.

Haladék a törvénysértő pártoknak

Kétéves részletfizetési lehetőséget kaphatnak a tiltott támogatást elfogadó és szabálytalanul gazdálkodó pártok a Magyar Államkincstártól és a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

Okos enged, szamár szenved

Az ÁSZ nem büntet meg senkit, nem lévén hatóság. Az ÁSZ csak kiszámolja a szabálytalan támogatás mértékét. A pártok – a törvény erejénél fogva – magukat büntetik.

Haladékot kaptak a törvénysértő pártok

Ne indítson behajtási eljárást és ne érvényesítsen inkasszót a NAV az országgyűlési választásokat megelő­zően az ÁSZ vizsgálatán fennakadó pártokkal szemben – javasolta Varga Mihály.

Vona a kincstárban

Vona hamar kiszedte a szemöldökét, ráfeküdt a macskára, és úgy tett, mintha aludna. Kérdezték is rémülten a nemzeti radikálisok: „Te Vona, akkor te most zsúrpubi vagy?”

39 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!