2017. március 30., csütörtök, Zalán napja

Címke: áram

10 cikk 1/1 oldal

Villamos energia és mécsvilág

Hirdessenek bojkottot a villanyhasználatra: mindazok, akik nem értenek egyet a paksi kapacitásfejlesztéssel, ne használjanak villanyt!

Levéltárba kerülő mágnesszalagadatok

A kormány átadja a titkosszolgálati mágnesszalagokon tárolt adatokat az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának – közölte csütörtökön Lázár János. A miniszter a kanyarójárvány kapcsán hangsúlyozta: kétségbeesésre nincs ok, rendelkezésre áll a szükséges mennyiségű gyógyszer és oltóanyag.

Százezer feltöltős mérő működik

Rengetegen élnek az előre fizetős mérőórák adta lehetőséggel, százezernél is több fogyasztó használja jelenleg az országban az eszközöket.

Európa nagy része minket irigyel

Hajszállal alacsonyabb volt a lakossági földgáz ára januárban, mint az előző év utolsó hónapjában, és kismértékben növekedett az áram ára.

Hidegrázás

Recseg a mennyezet, ropognak a tartógerendák, de a Demokratikus Koalíció fényes tekintetű politikusai arcán vastag a bőr, lepereg róluk minden tódítás és lódítás.

Van elég gáz, az áramfogyasztás sem járt csúcsra

A lakosság gázellátása biztosított – közölte a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal (MEKH) szóvivője vasárnap az MTI-vel. A Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) tájékoztatása szerint szombaton nem volt rekordközeli a villamosenergia-ipari rendszer terhelése.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!