2017. október 21., szombat, Orsolya napja

Címke: Aradszki András

5 cikk 1/1 oldal

Aradszki: sikertörténet a bányászati koncessziós pályázatok kiírása

Sikertörténetnek nevezte a bányászati koncessziós pályázatok kiírását Aradszki András energiaügyi államtitkár csütörtökön Tatabányán, a 67. Bányásznap központi ünnepségén. Négy ütemben, összesen 34 felhívásra, 24 szerződést kötöttek bányászati tevékenységet végezni kívánó vállalkozásokkal, aminek eredményeképpen az államháztartásba nettó 8,5 milliárd forint koncessziós díj folyt be.

Új településközpontja lesz Törökbálintnak

Több mint 1,2 milliárd forintból a napokban elkezdődik az új városközpont építése a Pest megyei Törökbálinton. Először egy modern városháza és a környezete épül meg.

Jövő őszre épülnek meg a Szent István utcai felüljárók Érden

Jövő őszre megépülnek Érden a vasútvonalak feletti, Szent István utcai felüljárók, amelyek tehermentesítik a szomszédos vasúti átjárókat, biztonságosabbá válik a környék közlekedése, nő a közúti forgalom áteresztőképessége és csökken a környezeti terhelés – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.

KDNP: 3400 milliárd forintból 260 projekt

A kezdeményezés korszakalkotó programja a kormánynak, s a balliberális kormányokkal ellentétben a fő céljuk az volt, hogy erősítsék a vidéket.

5 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!