2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: Aradszki András

7 cikk 1/1 oldal

Új településközpontja lesz Törökbálintnak

Több mint 1,2 milliárd forintból a napokban elkezdődik az új városközpont építése a Pest megyei Törökbálinton. Először egy modern városháza és a környezete épül meg.

Jövő őszre épülnek meg a Szent István utcai felüljárók Érden

Jövő őszre megépülnek Érden a vasútvonalak feletti, Szent István utcai felüljárók, amelyek tehermentesítik a szomszédos vasúti átjárókat, biztonságosabbá válik a környék közlekedése, nő a közúti forgalom áteresztőképessége és csökken a környezeti terhelés – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.

KDNP: 3400 milliárd forintból 260 projekt

A kezdeményezés korszakalkotó programja a kormánynak, s a balliberális kormányokkal ellentétben a fő céljuk az volt, hogy erősítsék a vidéket.

Aradszki András: a kormány számára stratégia cél az e-mobilitás erősítése

A kormány számára stratégia cél az e-mobilitás erősítése, ezért szeretné, ha 2020-ra 30 ezer elektromos autó járná az ország útjait a Jedlik Ányos tervnek köszönhetően – mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára pénteken, Mogyoródon egy elektromos autókat kiszolgáló gyorstöltőpont átadásán.

Nyomás az atomenergiát használó országokon

Az atomenergia hasznosítása minden számítás szerint a legolcsóbb módja a villamosenergia-termelésnek, ezért továbbra is helye van az európai energetikai rendszerben.

Közös nevező lehetne a karbonmentesség

A nukleáris és a megújuló alapú áramtermelés szembeállítása káros következtetéseket és hibás döntéseket okozhat Európában.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!