2017. november 21., kedd, Olivér napja

Címke: antiszemitizmus

9 cikk 1/1 oldal

Hullarablók, maffiózók

Itt álljunk meg egy szóra. Ha már maffia, maffiózó stb., akkor bizony ő maga az etalon. Soros György egy maffiózó. Egy bűnöző. Annak is indult.

Mosakodni próbál a Jobbik

A liberális Szeretem Magyarországot Klubban tartott előadása után Vona Gábor csütörtök este a Spinoza Házban vett részt egy beszélgetésen.

Mandiner: Mirkóczki Ádám hazudik

Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő a nyilvánosságra hozott hangfelvételeken arról beszél, hogy a Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál.

Zsidózó múltja kísérti a szelídülő Jobbikot

Antiszemitizmusba hajló nyilatkozat látott napvilágot a jobbikos Apáti­ Istvántól, aki még 2011-ben arról beszélt: a Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál.

Így járatnák le Magyarországot

Magyarországon, ellentétben Nyugat-Európa nyílt társadalmaival, nincsen komoly antiszemitizmus sem kulturálisan, sem szóban, tettek terén pedig már évtizedek óta nincs.

Vona Gábor meghajolt a baloldaliak előtt

A vitaesten Vona a hazai és a nemzetközi zsidóság megbízható partnerének nevezte a Jobbikot, és azt mondta: bárkivel összefogna a kormányváltás érdekében.

Ripost: Simicska Lajos a Jobbik főnöke

A lap szerint a 24 főt számláló Jobbik-frakció tagjai egymás között „Ezek”-nek nevezik zsidó honfitársainkat, akikről megvetően és mindig gúnyolódva beszélnek.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!