2017. június 22., csütörtök, Paulina napja

Címke: antiszemitizmus

14 cikk 1/2 oldal

Dokumentumfilmet cenzúráznak Németországban

Nem akárhol hangzott el ez a vérvád, és nem akárki szájából. Mahmúd Abbász palesztin vezető mondta ezeket az Európai Parlamentben 2016. június 23-án.

Aljas módon támadják Orbánt a német sajtóban

Több német lap foglalkozott Magyarországgal a menekültek elosztásával összefüggésben indított kötelezettségszegési eljárással és a civil szervezetek működéséről.

EP: állásfoglalás az antiszemitizmus ellen

Az uniós parlament tájékoztatása szerint a képviselők kijelentették, hogy a tagállamoknak gondoskodniuk kell zsidó állampolgáraik biztonságáról.

Köves Slomó számokkal igazolja, hogy nincs antiszemitizmus

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija azt mondta az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában, hogy nem tud olyan nemzetközileg elfogadott normáról, amely szerint a „sorosozás” antiszemita beszédnek számítana.

Nyílt levél Frans Timmermansnak

Kérjen nyilvánosan bocsánatot annak az országnak a polgáraitól, amelynek miniszterelnökét ok nélkül megvádolta antiszemita hang használatával!

Donald Trump : mindig szembeszállunk az antiszemitizmussal

Az amerikai kormány soha nem marad csendben és mindig szembeszáll majd az antiszemitizmussal – hangsúlyozta kedden Donald Trump amerikai elnök a holokausztra emlékező ünnepségen a Capitoliumon.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!