2017. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: Angela Merkel

93 cikk 1/10 oldal

Nógrádi György Schulz bukását valószínűsíti

A szocdem kancellárjelölt ígérete, hogy a német államadósságot eltörli és mindemellett óriási beruházások veszik majd kezdetüket az országban, egyszerűen képtelenség.

Keményen megbüntetnék Angela Merkelt

Előfordulhat, hogy az AfD a legnagyobb ellenzéki frakciót fogja alkotni a világ egyik legnagyobb létszámú és legmagasabb fenntartási költségű parlamentjében.

Béke körvonalazódik Asztanában

A szíriai válság rendezését célzó asztanai béketárgyalásokon a felek megállapodtak az északnyugat-szíriai Idlíb tartomány feszültségmentesítési övezetének határairól.

A nyerő kétéves

Két év elteltével mintha oszladozna a lila köd Angela Merkel, Jean-Claude Juncker és Martin Shulz fejé­ben is. Ma már bőszen idézik Orbán Viktor oly sokat kritizált mondatait...

Történelmi vereség fenyegeti a német szociáldemokratákat

Története legrosszabb eredményét érheti el a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) a szeptember 24-i szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson, az Angela Merkel kancellár vezette jobbközép CDU/CSU pártszövetségtől jobbra álló Alternatíva Németországnak (AfD) pedig a harmadik legnagyobb erőként debütálhat a Bundestagban egy csütörtökön ismertetett felmérés alapján.

Nem lesz újabb Merkel-Schulz tévévita

A német szociáldemokraták kancellárjelöltje kihívta egy újabb televíziós vitára Angela Merkelt, de a hivatalban lévő kormányfő ezt elutasította.

Merkel és Macron közös taktikája

A két politikus következetesen és elszántan a globális világrend, a kozmopolitizmus és egy szuperföderális, nemzetek feletti Európai Unió elkötelezett híve.

93 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!