2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: Aleppó

8 cikk 1/1 oldal

Kiűzték az Iszlám Államot egy Aleppó melletti városból

A szíriai hadsereg vasárnap visszafoglalt egy Aleppó tartományban fekvő stratégiai fontosságú települést az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezettől – közölte egy nevének elhallgatását kérő katonai vezető.

Terrorista merényletek Szíriában, halottak

Többen életüket vesztették két merényletben, amelyet az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista terrorszervezet hajtott végre a szíriai fővárosban és a nyugat-szíriai Homsz városában – közölte kedden a SANA szíriai hivatalos hírügynökség.

Segélymunkásoknak álcázták magukat az aleppói buszkonvojra támadók

Segélymunkásoknak álcázták magukat a hét végi aleppói merénylet elkövetői..„Valaki úgy tett, mintha segélyt osztana, odavonzotta a gyerekeket és előidézte ezt a borzasztó robbanást” – mondta Staffan de Mistura, az ENSZ-főtitkár szíriai különmegbízottja genfi sajtótájékoztatóján.

Többszörösére nőtt a buszkonvoj elleni merénylet halálos áldozatainak száma

Tovább nőtt, a legújabb hírek szerint százhuszonhatra emelkedett vasárnapra a szíriai Aleppónál egy autóbuszkonvoj ellen előző nap elkövetett öngyilkos merénylet halálos áldozatainak száma. A halottak között 68 gyerek van – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH) nevű emigránsszervezet.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!