2017. november 24., péntek, Emma napja

Címke: Áder János

52 cikk 1/6 oldal

Túl vagyunk a reformáción

Vajon hogy ünnepelhettek az evangélikus egyház fellegváraiban, Dániában, Svédországban és Norvégiában, ahol a felsorolás sorrendjében vezették be a templomi melegházasságot?

Áder János köszöntötte a száztíz éves a Sinoszt

A magyarországi siketek és nagyothallók közösségeit bátor és bölcs „felfedezők” hozták létre, ilyen ember volt Cházár András, aki hazánkban először alapított iskolát a siketeknek.

Áder János: a körforgásos gazdaság a jövő egyik nagy lehetősége

A körforgásos gazdaság megvalósítása a jövő egyik nagy lehetősége, ígérete – mondta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, miután megtekintette az V. Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításon részt vevő cégek és szervezetek standjait.

Nem engedték felszállni Áder János gépét

A magyar államfő a repülőgép műszaki meghibásodása miatt, a tervezettnél jóval később, hétfőn hajnalban érkezett meg a közel-keleti országba.

Áder János Jordániába utazott

Ötnapos hivatalos látogatásra Jordániába utazott vasárnap Áder János. Az államfőt útjára elkísérte felesége, Herczegh Anita is.

Félárbócon a nemzeti lobogó a Parlament előtt

Áder János köztársasági elnök jelenlétében, katonai tiszteletadás mellett felvonták, majd félárbócra engedték Magyarország nemzeti lobogóját a nemzeti gyásznapon.

52 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!