2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért, Mercédesz napja

Címke: adatok

13 cikk 1/2 oldal

Nem érzi a Jobbik az adatvédelem súlyát

Nem a kezdeményezést szervező és adatkezelő Gyöngyösi Márton jelentkezett be a hatóságnál, hanem a Jobbik. A pártnak 30 napja van arra, hogy eleget tegyen a jogi elvárásoknak.

Többen születtek, és többen is haltak meg az első félévben

Nőtt a népesség természetes fogyása az első félévben; többen születtek, de többen is haltak meg az előző év azonos időszakával összehasonlítva – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel.

BKK: az utasok adatai biztonságban vannak

Az utasok adatai biztonságban vannak – szögezte le Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

KSH: tovább nőtt az ipari termelés májusban

Májusban az ipari termelés volumene 8,8 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit az áprilisi 3,0 százalékos éves összevetésű csökkenést követően. Munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 6,2 százalékkal emelkedett, lényegesen gyorsabban az egy hónappal korábbi 2,5 százaléknál – jelentette szerdán második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az adatok megegyeznek a július 6-án kiadott első becsléssel.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!