2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/zagyva-ismet-zsidozott-2482684/

Zagyva ismét zsidózott

Úgy tűnik, kimeríthetetlen a Szent Korona Rádióban elhangzott zsidókon, cigányokon viccelődő jobbikos felvételek tárháza. A Mandiner jóvoltából most újabb hanganyag került elő, ezen metélőkészleten és rabbiruhán is nevetgélt Balasi András és Zagyva György Gyula, miután Balasi egy rabbiruha-megrendelésről mesél egy történetet.

„És képzeljétek el, rendeltek Amerikából egy ilyen frankó ilyen rabbiruhát, de olyan szinten, hogy – mit tudom én – pajesszal meg minden… És megkapták – valami 1200 dollár volt a ruha, tehát ennyi pénz…” – mondja Balasi, mire Zagyva úgy reagál „Nem olcsó.” Balasi hozzáteszi: kaptak mellé egy levelet, hogy mivel ezer dollár felett rendeltek, kaphatnak ajándékba egy metélőkészletet. Erre a szintén jelen lévő Z. Kárpát Dániel közölte, ő elhatárolódik.

Zagyva egy másik, 2011. augusztusi felvételen úgy panaszkodott: „Már a tököm tele van evvel, hogy állandóan a cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok azon sír, meg jön ide…” Mire Balasi András közbevágott: „Nem fogunk győzni elhatárolódni.”

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!