2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/vonane-lajkolta-orban-ciganyozasat-1220698/
Frissítve

Vonáné lájkolta Orbán lecigányozását

A Facebookból mindig baj van.

Ha egy politikus házastársa a Facebookon politizál, abból általában semmi jó nem szokott származni. Egyrészt, ha nem politikus, akkor mit közszereplősködik, másrészt azt kockáztatja, hogy ha nem megfontoltan ír a közösségi hálón, akkor a férjének/feleségének okoz problémát. Egy kívülálló, bármilyen intelligens is, nem fogalmaz pontosan és óvatosan, vagy – a politikusoktól eltérően – túl őszinte, és ezért nem mindig reagál megfelelően a kommentekre.

vona5

Vona Gábor felesége a kormány nyugdíjemeléséről írt legutóbb egy kritikus jellegű Facebook-bejegyzést, amelyre néhányan reagáltak. Az egyik felháborodott kommentelő egy kurta cigányozással igyekezett levezetni indulatait, amely konkrétan abban nyilvánult meg, hogy Orbán Viktort „Orsós”-nak nevezte. Ezt a hangvételt ismerjük régóta a baloldal jóvoltából, nincs ebben semmi új, csupán az a gond, hogy Vona-Szabó Krisztina lájkolta, vagyis kedvelte ezt a posztot. Nem törölte, nem ejnyebejnyézte a beírót, hanem lájkolta.

vona3

UPDATE:

Vona-Szabó Krisztina közleményt tett közzé Facebook profilján:

„Szolgálati közlemény

Ma délután az egyik kormánylap jóvoltából végigfutott a sajtón, miszerint Vonáné lájkolta a kommentet, melyben lecigányozzák Orbán Viktort.

Nem voltam elég körültekintő, amikor az összes bejegyzést lájkoltam. Miután észrevettem a hivatkozott megjegyzést, ahogy korábban minden alkalommal tettem, ezúttal is töröltem az elfogadhatatlan hozzászólást. A figyelmetlenségért elnézést kérek.”

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!