2017. február 19., vasárnap, Zsuzsanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/vonane-lajkolta-orban-ciganyozasat-1220698/
Frissítve

Vonáné lájkolta Orbán lecigányozását

A Facebookból mindig baj van.

Ha egy politikus házastársa a Facebookon politizál, abból általában semmi jó nem szokott származni. Egyrészt, ha nem politikus, akkor mit közszereplősködik, másrészt azt kockáztatja, hogy ha nem megfontoltan ír a közösségi hálón, akkor a férjének/feleségének okoz problémát. Egy kívülálló, bármilyen intelligens is, nem fogalmaz pontosan és óvatosan, vagy – a politikusoktól eltérően – túl őszinte, és ezért nem mindig reagál megfelelően a kommentekre.

vona5

Vona Gábor felesége a kormány nyugdíjemeléséről írt legutóbb egy kritikus jellegű Facebook-bejegyzést, amelyre néhányan reagáltak. Az egyik felháborodott kommentelő egy kurta cigányozással igyekezett levezetni indulatait, amely konkrétan abban nyilvánult meg, hogy Orbán Viktort „Orsós”-nak nevezte. Ezt a hangvételt ismerjük régóta a baloldal jóvoltából, nincs ebben semmi új, csupán az a gond, hogy Vona-Szabó Krisztina lájkolta, vagyis kedvelte ezt a posztot. Nem törölte, nem ejnyebejnyézte a beírót, hanem lájkolta.

vona3

UPDATE:

Vona-Szabó Krisztina közleményt tett közzé Facebook profilján:

„Szolgálati közlemény

Ma délután az egyik kormánylap jóvoltából végigfutott a sajtón, miszerint Vonáné lájkolta a kommentet, melyben lecigányozzák Orbán Viktort.

Nem voltam elég körültekintő, amikor az összes bejegyzést lájkoltam. Miután észrevettem a hivatkozott megjegyzést, ahogy korábban minden alkalommal tettem, ezúttal is töröltem az elfogadhatatlan hozzászólást. A figyelmetlenségért elnézést kérek.”

Kiemelt

Humor és egy kis cinizmus

A Nemzeti Színházban és a Centrálban is játszik, pályáján végigkísérik a jobbnál jobb filmszerepek. Nagy-Kálózy Eszterrel a Centrál Színházban beszélgettünk.

Poszt-trauma

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

A játékbaba, melyet biztosan nem venne meg gyermekének

Ezek után mi jöhet még?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!