2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/vona-legujabb-fordulata-2489041/

Vona legújabb fordulata

Mikor füllent a Jobbik elnöke?

Az eddig megszólított baloldali (és liberális) szavazók, pontosabban a számok nem igazolták vissza a Jobbik elnökének eddigi nagyvonalú, kebelre ölelő gesztusait. Akármennyire is „Heller”-esedik, „Rangos”-odik, sehogyan sem sikerül felfelé mozdítania pártja és saját népszerűségét.

Kétségbeesésében újabb kommunikációs trükköt vetett be. Az „ország érdekében” kompromisszumot volna képes kötni „a 21. századi” pártokkal alapvető kérdésekben.

Jött is (volna) azonnal a két saller az LMP és a Momentum vezetésétől, hogy erről szó sem lehet – mintha őket szólította volna meg, pedig dehogy, Vonának csak plusz egy-két százalék kellene.

De mit nyilatkozott az idei év elején, amikor még nagy volt az a bizonyos (nem gárda!) mellény?

2017.01.17. (RTL Klub)

Baló: Ha úgy adódik, akkor a Jobbik hajlandó együttműködni a baloldallal.
Vona: Nem.

Baló: Semmilyen körülmények között?
Vona: Nem.

Vona kijelentései tehát nem mindig fedik pontosan a valóságot, már csak azt kellene megtudnunk, hogy vajon akkor is füllent-e, amikor kérdez?

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!