2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/vona-keresztfianak-gusztustalan-megnyilatkozasa-2549098/

Vona keresztfiának gusztustalan megnyilatkozása

Egy altáji humorlabdacs utóélete.

Szotyori-Lázár Zoltán a Jobbik szolnoki elnöke igazi trendi Facebook-huszár.

Nemrégiben a közösségi oldalán pózolt Transparency International pólóban, most pedig egy viccesnek szánt, gusztustalan altáji humorlabdaccsal örvendeztette meg oldalának látogatóit.

Szotyori, aki egyébként Vona Gábor keresztfia, nemes egyszerűséggel szellentéshez hasonlította a párttól eltávolodott, az új „néppártosodó” irányt elutasító Jobbikosokat.

„Jobb kint, mint bent” – írta posztjában, majd így folytatta: „A fenti idézet Shrektől, a barátságos ogrétól származik, aki ezzel a mondással magyarázta, miért engedi szabadjára a szellentését csak úgy… Nos, valahogy így vagyok én is azokkal az egykori jobbikosokkal, akik távoztak a pártból és a párt környékéről az elmúlt években és a legutóbbi időkben. (…)”

Szotyori-Lázár korábban páros lábbal szállt bele az Erdélyi magyarokba is.

Úgy látszik a Jobbik baltával faragott új fizimiskájához nem passzol sem a határon túli magyaroknak, sem pedig az egykori harcostársaknak megadott tisztelet.

A Jobbik néppártosodás felé vezető rögös útját stílszerűen egy Sherkből vett idézettel lehet a legjobban érzékeltetni:

Szamár: Ott vagyunk már?

Shrek: Még nem.

Szamár: …Ott vagyunk már?

Shrek: Még nem.

Szamár: …Ott vagyunk már?

Shrek: Igen!

Szamár: Tényleg?

Shrek: Nem!!! (…)

Ez a helyzet, Szotyori úr!

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!