2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/verest-igertek-jobboldali-hetilap-foszerkesztojenek-2629849/

Verést ígértek a jobboldali hetilap főszerkesztőjének

echotv.hu

Megfenyegették Bencsik Andrást, aki népszavazást kezdeményezett Gyurcsány Ferenc szavazati jogáról. A Demokrata főszerkesztője Facebook oldalán írt arról, hogy a Nemzeti Választási Iroda befogadta az indítványát. Az újságíró azért nyújtotta be kérdését, mert görbe tükröt szeretne tartani Gyurcsány Ferenc elé, hogy láthatóvá váljon a politikus határon túli magyarok ellen folytatott kampányának képtelensége. A publicistának ezután nyílt levélben, az interneten, névtelenül ígértek verést.

Bencsik András szerint a legnagyobb probléma az, hogy a DK a nemzet széthúzására játszik, az összefogás helyett, ezért tette fel a következő kérdést:
Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményét?
A kérdést a Nemzeti Választási iroda befogadta és feltette a honlapjára az érvényes népszavazási kezdeményezések közé. A kérdésről a Nemzeti Választási Bizottság dönt. Bencsik András szerint a Bizottság elutasítja majd a kérdést, azért mert alkotmányellenes, mivel bárkit is kirekeszteni a választásból a hatályos jogszabályok szerint nem szabad. „Bár azt hiszem, ezt rengetegen támogatnák” – tette hozzá a Demokrata főszerkesztője.

A témáról bővebben az Echo TV következő Sajtóklubjában lesz szó, ma este 21 óra 5 perckor.

Kiemelt

Hejce örökké a gyász szimbóluma

Tizenkét éve közös veszteség ért bennünket. Nemcsak egy szomszédos ország katonáit, hanem barátainkat veszítettük el – fogalmazott Simicskó István.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!