2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ujhelyi-nagyon-meglepodhetett-a-kerdesere-kapott-valaszon-2469733/

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

Ujhelyi István – mint ahogy korábban Szél Bernadett is – meg szerette volna tudni, hogy létezik-e Soros-terv. A bukott szocialista politikusnak a legilletékesebb, maga Frans Timmermans, az EP alelnöke válaszolt, akiről köztudomású, mennyire rajong Orbán Viktorért.

Miközben a Soros-tervet maga, az ötletgazda írta le korábban nem is egyszer, az Európai Bizottság úton-útfélen igyekszik annak tényét tagadni. De azért időnként zárt ajtók mögött fogadják Sorost egy kis eligazításra.

Ujhelyi tehát megkérdezte a kötelező kvóta mellett kardoskodó Európai Bizottságot, ezután pedig annak kirívóan migránspárti alelnöke válaszolt: „nincs Soros-terv”, „van viszont számos program és európai kezdeményezés, amely a menekültkérdés megoldását segíti elő”.

Emlékeznek még a szintén bukott, és szintén szocialista korábbi osztrák kancellár, Werner Faymann mit mondott, amikor Ausztria kerítést kezdett építeni a migránsok áradatának megfékezésére? „Nem kerítés, csak kapu oldalsó szárnyakkal.”

Most sincs Soros-terv, csak „számos program” és „kezdeményezés”.

Ezeknek a szocialistáknak a jelek szerint sosem ég le a bőr az arcukról.

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!