2017. november 18., szombat, Jenő napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ujabb-aduaszok-gulyas-marton-halojaban-2107351/

Újabb aduászok Gulyás Márton hálójában

Az emlékezetes, Zagyvával, Gálvölgyivel, Pörzsével, Csintalannal megspékelt Gulyás Márton-féle videó után itt az újabb, ezúttal az összes ballib párt – beleértve a Kétfarkú Kutya Pártot – politikusait felvonultató folytatás. Egyelőre, de a Zoom.hu híre alapján úgy tűnik, hogy tényleg csak egyelőre, a Jobbik még kimaradt belőle.

Mindenesetre ütősre sikeredett a mű: többek között Varju László, Molnár Gyula, Fodor Gábor, Juhász Péter, Bokros Lajos, Kovács „Kétfarkú” Gergely, a trendibb frizurára váltó Soproni Tamás, Karácsony Gergely és még „sokan mások” követelnek „igazságos választási rendszert”, bár azt még mindig nem mondják meg, hogy az pontosan milyen is lenne szerintük. (Mint ahogy nem beszélnek például a francia választási rendszer „aránytalanságairól” sem.) Esetleg minden ballib párt beáll a momentumosok megvalósíthatatlan ötlethalmaza mögé?

Ki ne hagyják a videó megtekintését! Minden szava, minden képkockája arany.

És képzeljék el, ha történetesen tényleg ők irányítanák az országot… Jobb lenne nem megtudni.

Hirdetés

Kiemelt

Poirot új bajusza

A Gyilkosság az Orient expresszen a brit krimiírónő talán leghíresebb műve, Hercule Poirot pedig már nem egyszerűen fiktív figura, hanem nyomozói archetípussá vált.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Agymenés a’la Bokros

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!