2017. szeptember 22., péntek, Móric napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ujabb-aduaszok-gulyas-marton-halojaban-2107351/

Újabb aduászok Gulyás Márton hálójában

Az emlékezetes, Zagyvával, Gálvölgyivel, Pörzsével, Csintalannal megspékelt Gulyás Márton-féle videó után itt az újabb, ezúttal az összes ballib párt – beleértve a Kétfarkú Kutya Pártot – politikusait felvonultató folytatás. Egyelőre, de a Zoom.hu híre alapján úgy tűnik, hogy tényleg csak egyelőre, a Jobbik még kimaradt belőle.

Mindenesetre ütősre sikeredett a mű: többek között Varju László, Molnár Gyula, Fodor Gábor, Juhász Péter, Bokros Lajos, Kovács „Kétfarkú” Gergely, a trendibb frizurára váltó Soproni Tamás, Karácsony Gergely és még „sokan mások” követelnek „igazságos választási rendszert”, bár azt még mindig nem mondják meg, hogy az pontosan milyen is lenne szerintük. (Mint ahogy nem beszélnek például a francia választási rendszer „aránytalanságairól” sem.) Esetleg minden ballib párt beáll a momentumosok megvalósíthatatlan ötlethalmaza mögé?

Ki ne hagyják a videó megtekintését! Minden szava, minden képkockája arany.

És képzeljék el, ha történetesen tényleg ők irányítanák az országot… Jobb lenne nem megtudni.

Hirdetés

Kiemelt

Semjén Zsolt: a migráció következményeit nem lehet jóvátenni

A miniszterelnök-helyettes úgy vélekedett, hogy minden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni.

Poszt-trauma

Sátrazó migránsok miatt zárták be a híres egyetemet

8000 diák nem tanulhat.

Gyűlnek a fellegek a Soros-terv felett

A cenzúra agyréme fojtogatja a Wikipédiát (is).

Fény derült Jordán Tamás titkára

Ő is az utcára vonulna.

Pofára esett az ellenzéki média Felcsúton

Egészen mást kaptak, mint amit vártak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!