2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/uj-rovat-indul-magyar-idokben-2546563/

Új rovat indul a Magyar Időkben

Tisztelt Olvasó!

A hírszerző szemével, illetve Az elhárító szemével indít állandó rovatokat a Magyar Idők. Előbbi szerzője Földi László, a polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatója, utóbbié pedig Horváth József, az elhárítás volt főigazgató-helyettese lesz.

A két titkosszolgálati szakértő minden héten pénteken egymást váltva közli majd gondolatait a világban, azon belül is főként a hazánkban zajló eseményekről, folyamatokról és jelenségekről.

Az írások betekintést engednek majd abba a munkamódszerbe, gondolkodásmódba, amelyben a nemzetbiztonsági szervek munkatársai a rendelkezésre álló információhalmazokból spekulatív és elemző módszerekkel modellezik le az előttünk álló irőszak történéseit.

A két népszerű, és nem utolsósorban felkészült szakember közös tulajdonsága, hogy a legbonyolultabb kérdésekről is képesek közérthetően beszélni, valamint olyan hátteret adni, amely hatalmas segítséget nyújt az olvasónak eligazodni a közéleti útvesztőkben.

Holnap Földi László írásával veszi kezdetét a barangolás ebben a misztikusnak tartott világban, amelyet egyébként szigorúan a racionalitás és a tények tartanak mozgásban.

Viszlát, odaát!

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!