2017. április 26., szerda, Ervin napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/tota-w-talan-mar-ballib-politikuskent-garazdalkodna-1603378/

Tóta W. talán már ballib politikusként garázdálkodna

HVG

Tóta W. Árpád már teljes gőzzel szeretné mozgósítani a kormány ellen tüntetőket.

„Eszkalálni kell” – írja a ballib oldal első számú agitátorává előlépő publicista, miközben „az ellenállásnak kézzelfoghatóbb, radikálisabb” módjait keresi, s akinek hangvétele már egy szélsőbaloldali politikusén is túltesz.

„Bármi működhet, ami a felemelt kezet jelképezi, fizikailag nem árt fizikailag senkinek. Hogy milyen eszközzel és honnan érdemes festékágyúval vagy bármivel lőni a székházat, az izgalmas technikai és szervezési kérdés” – teszi hozzá belelkesülve, majd leszögezi: a cél a megszégyenítés.

„Ilyen lesz a vizes-vb. Ilyen Orbán Viktor és társai minden nyilvános megjelenése. De célpontok és szimbólumok a hatalom támaszai és kézből etetett kutyái, akár tévéként, akár közértként szolgálják azt.”

Lehet, hogy Tóta W. is pártot készül alapítani?

Kiemelt

Tízparancsolat az áruházakban

Újabb és újabb megmondóemberek tűnnek fel, hogy keresztény elkötelezettségüket hangoztatva fejezzék ki csalódottságukat a kormányban és főként Orbán Viktor miniszterelnökben.

Poszt-trauma

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Konrád György, az elfelejtett Jobbik-lobbista

A hasonló a hasonlónak – népi változatban: simlis a simlisnek – örül.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 1.

Az elmúlt hetek megmozdulásai­nak az ellenzéki pártok csupán szemlélői, nem alakítói voltak, szerepüket gyakorlatilag átvette a balliberális sajtó.

Ignatieff brüsszeli sírása 3 pontban

Nézzük a puszta tényeket.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!