2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/torvenycsomag-keszul-soros-terv-ellen-2673331/

Törvénycsomag készül a Soros-terv ellen

ECHO TV - Napi aktuális
A január 17-ei kormányülés egyik fő témája lesz egy olyan törvénycsomag, amely a Soros-terv megakadályozása érdekében kerül a kormány asztalára. A legutóbbi nemzeti konzultáció eredményei kötelezettséget adtak a kormánynak, miszerint cselekednie kell, és ennek meg kell nyilvánulnia a jogalkotásban is – közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Napi aktuális című műsorunkban.

A kormánypárti politikus felhívta rá a figyelmet, hogy a kormányzatnak fontos szerepe van abban, hogy az ország életébe történő beavatkozási, befolyásolási kísérleteket megpróbálja elhárítani.

Fotó: ECHO TV

Tuzson Bence közlése szerint Soros György milliárdos tőzsdespekuláns befolyást akar szerezni már nem pusztán az illegális bevándorlás kérdésében, hanem a magyarországi választások kérdésében is, hiszen látható is, hogy Soros tulajdonképpen választási irodákat hoz létre az országban.

Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy Soros György beavatkozási kísérletének látni is az anyagi bázisát, hiszen a spekuláns az ősszel 18 milliárd dollárt, vagyis közel 4800 milliárd forintot utalt át a saját alapítványának.

A teljes műsor IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Kiemelt

Halálos áldozatokkal járó lövöldözés volt egy iskolánál az USA-ban

A lövöldözőt azonnal őrizetbe vették, a 15 éves fiúnál kézifegyver volt. Kilétéről és tettének esetleges okairól egyelőre nem közöltek információt.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!