2017. április 27., csütörtök, Zita napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/torokelvagassal-fenyegette-orbanekat-kepviselo-1496677/

Torokelvágással fenyegette Orbánékat a képviselő

pestisracok.hu

Március 15-én a múzeumkertnél ünneplőket folyamatosan provokáló Együtt nevű párt aktivistái közül is kiemelkedett XVIII. kerületi önkormányzati képviselőjük, Mérő Péter Ferenc nagyjelenete, melyet a Pesti Srácok kamerája előtt adott elő.

A politikusnak csak nagy jóindulattal nevezhető férfi a „ liberális tolerancia” jegyében egyenesen torokelvágást ígért Orbán Viktoréknak.

A szélsőségesen liberális párt szerint a riporter provokálta Mérőt, de azért – a pestisracok.hu információi szerint – etikai vizsgálatot indítottak minősíthetetlenül viselkedő képviselőjük ellen.

Mérő Péter Ferenc nagyjelenete a videón 3.25-től kezdve látható:

Kiemelt

Újabb útvonalakon, még többen jöhetnek a migránsok

A legfrissebb jelentések szerint tavaly több mint kétszer annyi ember kapott menedéket az Európai Unióban, mint egy évvel korábban.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!