2017. április 28., péntek, Valéria napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/tgm-amokfutasait-talan-mar-onmaga-sem-erti-1608973/

TGM ámokfutásait talán már önmaga sem érti

24.hu, kettosmerce.blog.hu, Hír TV

Tamás Gáspár Miklós okfejtéseinek megvan a maga evolúciója. Aktív SZDSZ-es korában bicskanyitogató megnyilvánulásain dühönghettünk, aztán egyre bonyolultabb körmondatain időnként szórakozhattunk, közben egy-két érdekes gondolata is előbújt.

Manapság már szinte teljesen követhetetlen az egykori liberális, anarchista filozófus gondolatmenete, igaz, még mindig tud meglepőt mondani.

Most Kálmán Olga, a sok jobbikos vendég utáni remélt felüdülés gyanánt, meghívta műsorába.

Megtudtuk tőle: „Orbán Viktor gyűlöli azt, amit az intézmény képvisel: a nyugatot, a kultúrát, a liberalizmust, az evilágiságot, a nők egyenlőségét, a gender studiest.”

Majd a kérdésre, hogy a jövőben mire számít, a következő választ adta: „Arra, hogy kampec a kormánynak. Vége. Újra fogják választani, persze, nem számít.”

/Ínyenceknek pedig ajánljuk a héten a kettosmerce.blog.hu-n megjelent hosszadalmas írásának konklúzióját: „A szabadság látszataiban már csak rosszhiszeműen lehet hinni – ezért nem bírom már elviselni (különösen a magyarországi) liberálisokat.”/

Kiemelt

Ideges a Pentagon: Trump nem tudja megfogni Erdogant

Ezzel a címmel ismerteti a független német gazdasági-politikai portál az amerikai hadvezetés előtt álló újabb problémát.

Poszt-trauma

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 3.

Néhány cikket ajánlunk a zászlóshajó 444.hu-ról.

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!