2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/teli-szezonnyito-balatonon-2588836/

Téli szezonnyitó a Balatonon

Nagy durranással indították el a hétvégén a Balaton új, téli programkínálatát bemutató rendezvényt Badacsonytomajban.

Balassa Dániel a szigligeti vár kapitánya a magával vitt várágyúval adta meg a jelzést, amire meggyújtották a badacsonyi bornegyed vállalkozóinak összefogásával készült díszkivilágítást.

– A helyi borászok ezen a télen is megrendezik a Badacsony nyitva elnevezésű programot, amely Márton-naptól farsangig tart majd – jelezte lapunknak Kardos Gábor, a Balatoni Kör szóvivője. Szigliget és Badacsony idén elsőként állított közös borkarácsonyfát, és ugyancsak először mutatja be együtt téli turisztikai kínálatát.

Szombaton késő délután kezdődött Badacsonyban a két település, Szigliget és Tomaj programismertetője, majd egy 500 forintos, forraltboros-pohárral végig lehetett kóstolni a különleges badacsonyi nedűket, köztük a múlt évben bemutatott borcsokoládét is.

A színes ceremónián Krisztin Németh László, Badacsonytomaj és Balassa Balázs, Szigliget polgármestere, a Balatoni Szövetség elnöke köszöntötte az egybegyűlt vendégvárókat és vendégeket, majd forralt borral koccintottak a téli turizmus remélt sikerére.

Kiemelt

Indul a Biztonságos étrend-kiegészítő program

Februártól védjeggyel jelölik a garantált minőségű, hamisítástól mentes étrend-kiegészítőket a Biztonságos étrend-kiegészítő programnak köszönhetően.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!