2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/tanu-rogan-antalt-igazolta-perben-1317262/

A tanú Rogán Antalt igazolta a perben

Január végén hirdetnek ítéletet Juhász Péter ügyében
Január végén ítéletet hirdet a bíróság a Juhász Péter ellen indult személyiségi jogi perben. Információnk szerint az ügy tegnapi tárgyalásán zárt ajtók mögött meghallgatott tanú egyértelműen cáfolta Portik Tamást, aki az Együtt alelnökének koronatanújaként korábban azt állította: kenőpénzt vitt Rogán Antalnak.

Cáfolta Portik Tamás sértő állításait az a tanú, akit zárt ajtók mögött hallgatott meg a bíróság az Együtt alelnöke ellen indított személyiségi jogi per tegnapi tárgyalásán – közölte lapunkkal Rogán Antal jogi képviselője. Kovátsits László hozzátette: a bíróság lezárta a bizonyítást, január végén pedig ítéletet hirdet. Emlékeztetett arra is, hogy tavaly decemberben újabb kártérítési igényt terjesztettek elő, mivel Juhász Péter azt állította, Rogán Antal nem vett részt az október 2-i kvótareferendumon. – Ennek viszont egyértelműen ellentmond a tegnap bizonyítékként bemutatott közokirat – mondta az ügyvéd.

Forrás: Teknős Miklós

Az Együtt alelnöke (képünkön jobbra) több kétes igazságtartalmú állítást is tett

Ismert, Juhász Péter korábban azt terjesztette Rogán Antalról, hogy a Prisztás-gyilkosság ügyében felbujtóként elkövetett emberölés miatt jogerősen tizenöt évre ítélt Portik Tamással üzletelt. Ezt igyekezett tavaly nyári meghallgatásán Portik is alátámasztani, amikor zavaros vallomásában előadta: egy alkalommal tízmillió forint kenőpénzt vitt Rogánnak, aki akkor a Belváros polgármestere volt. Érdemes megjegyezni, hogy a tegnap meghallgatott, és Portik állítását cáfoló tanú, Pápa Marianne igazi „bennfentes”, ugyanis az üzletasszony jól ismeri Portikot.

Kormánypárti politikusokat – köztük Rogán Antalt – már többször próbáltak lejáratni, s ebben fontos szerep jutott Portik Tamásnak. Ő bizonyíthatóan kapcsolatban állt Laborc Sándorral, aki Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején, 2007 és 2009 között volt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója. Portik és Laborc 2008 júniusában két alkalommal is találkozott budapesti éttermekben. Az egyeztetésükről készült hangfelvétel leirata szerint Portik felajánlotta segítségét a szocialisták 2010-es választási győzelméhez, valamint fideszes politikusok – köztük név szerint Rogán Antal – körüli rágalomhadjáratok megszervezését ígérte Laborcéknak.

Azóta kiderült, hogy Portikkal az Együtt alelnöke is kapcsolatban állt. Juhász Péter saját állítása szerint is végzett sajtófigyelést a maffiavezérnek. – Portik Tamás, az alvilág egykori vezére döntött arról, hogy Juhász Péter dolgozzon neki – mondta tavaly a TV2 Tények című műsorában F. Erika, a maffiavezér kapcsolattartója. Portik egykori rabtársa, Menyhárt Attila pedig arról beszélt, Portik célja a kormány megbuktatása: „Portik Tamás azért szponzorálja Juhász Pétert, hogy a jelenlegi rendszerben úgymond ilyen kalamajkát csináljon, hogy bukjanak úgymond.”

Hirdetés

Kiemelt

Vegán mosógélekkel tör be a piacra a hazai startup

Egy magyar cég kőolajszármazékok helyett kókuszolajból készíti a tisztítószereket.

Poszt-trauma

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Alföldi Róbert hazudik

Azt állítja, soha nem politizált direkten a színpadon.

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!