2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szonokokkal-fotosokkal-alig-tobb-mint-ezren-jobbik-kormanybuktato-nagy-tuntetesen-2584774/

Szónokokkal, fotósokkal alig több, mint ezren a Jobbik „kormánybuktató” nagy tüntetésén

Fáklyás felvonulást hirdetett péntek délutánra a Jobbik, amelyen több balliberális párt is jelezte előzetesen részvételét. A Simicska Lajostól – talán nem teljesen független index.hu tudósítása szerint Vona Gábor beszédének végére kétezresre duzzadt a létszám (ebben a felszólaló Puzsér Róberttől, a szintén kilátogató Juhász Péteren, Fekete-Győr Andráson keresztül, Schiffer Andrásig mindenki benne van…).

Az MTI beszámolója szerint a tüntetésen mintegy ezer-ezerötszázan vettek részt és beszédében a Jobbik elnöke Orbán Viktor miniszterelnököt becsmérlő jelzőkkel illette.

A résztvevők jobbikos, nemzeti színű és EU-s zászlókat, valamint fáklyákat emeltek a magasba és a tudósítás szerint többek között az Állami Számvevőszék elnökének lemondását követelték.

Fidelitas: A Jobbiknak Simicska székházánál kellene tüntetnie

A Jobbiknak nem a Lendvay utcában, a Fidesz központja előtt, hanem a Radóc utcában, „gazdájuk”, Simicska Lajos székházánál kellene tüntetnie – mondta a Fidelitas országos alelnöke pénteken Budapesten.

Morvai Krisztina: Nem vonulhatunk együtt a balliberális pártokkal

Nem vonulhatunk együtt azokkal és azok pajtásaival, akik nyolc éven át gumibotoztak, könnygázzal fújtak bennünket, és nem asszisztálhatunk az ilyen erők visszatéréséhez – áll abban a közleményben, amelyet Morvai Krisztina a Jobbik ma délutánra meghirdetett fáklyás felvonulása kapcsán juttatott el a Magyar Időkhöz.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Juhász Péter az Együtt elnöke is felbukkant a meglehetősen gyér számú érdeklődő között

 

Kiemelt

Cottbusban nem viselik el a bevándorlókat

Újra ellentétbe kerültek egymással a hétvégén a németek és az idegenek az egykori NDK-hoz tartozó Cottbusban – számolt be róla a tegnapi német sajtó.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!