2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Belföld, Kultúra
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szines-programok-v4-vasarnapon-2313922/

Színes programok a V4 vasárnapon

MTI
Színes családi programokkal várják a családokat a V4 vasárnap elnevezésű rendezvényen a Várkert Bazár előtt – számolt be az M1 aktuális csatorna riportere a helyszínről.

A V4 vasárnap célja, hogy jobban megismertesse az emberekkel a visegrádi együttműködés lényegét. Magyarország idén ismét a visegrádi négyek (V4) elnöki tisztét tölti be, ennek apropóján először rendezik meg ezt az eseményt.

A műsorban elhangzott: már a rendezvény kezdetén sokan voltak, és azóta is érkeznek az emberek, hiszen 18 óráig tartanak a programok.

Fotó: MTI

A szervezők gasztronómiai bemutatókkal is készültek, valamint népi ügyességi játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várják az érkezőket. A visegrádi országok művészeinek közreműködésével több koncertet és színpadi előadást is tartanak.

Kiemelt

Izrael fővárosa Jeruzsálem

Először tekintsünk a nemzetközi, liberális érdekekre, melyek már köszönőviszonyban sincsenek a klasszikus szabadelvű értékekkel, ahogyan azokat anno a magyar reformkor nagyjai is vallották.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!