2016. június 26., vasárnap, János, Pál napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szerelmuk-a-migrans-280471/

Szerelmük, a migráns

Van magyar nő, aki szívesen lenne egy szír második felesége is.

A hvg.hu-n még december 29-én (tehát a kölni események előtt) jelent meg a Szerelmem, a migráns című írás, amely most sikeresen ellenpontozza a Németországban nőket erőszakoló bevándorlókat. A riportban magyar nők beszélnek arról, hogyan szerettek bele a Keleti pályaudvar tranzitzónájában afgán, szír vagy iraki migránsokba, akik közül többen követnék kedvesüket Németországba. Nincs azzal semmi baj, ha egy magyar nő egy szír férfi mellett teljesíti be a női princípiumot. Ám az egyik házas migránsba beszeretett hölgy vallomása elgondolkodtató:

„Rita azt mondja, ha Muhhamadnak sikerülne a feleségét elhozni Európába, ő szívesen lenne akár a második felesége is. Persze nem hivatalosan. Szerinte ez semmiben nem különbözik attól, mint amikor a volt férje éveken keresztül csalta őt titokban. Sőt, Rita úgy gondolja, ez sokkal tisztább helyzet így. Ráadásul az iszlám szabályai szerint az összes feleséget pontosan ugyanolyan jogok illetik meg.”

Európa romokban. Továbbra is mondom, hogy kötelező olvasmánnyá kéne tenni Michel Houellebecq Behódolás című regényét.

Hirdetés

Kiemelt

FRISSÜLTovább álmodna Magyarország – a világranglista-második ellen immár a negyeddöntő a tét

Az Európa-bajnokságon eddig minden előzetes várakozást felülmúlóan szereplő magyar labdarúgó válogatott vasárnap este immár az egyenes kieséses szakaszban lép pályára. Bernd Storck együttesének ellenfele az aktuális FIFA világranglista második helyezettje, Belgium együttese lesz. A kezdőcsapatunk egyik érdekessége, hogy ismét helyet kapott benne centerposzton az osztrákok elleni meccs első góljának szerzője, Szalai Ádám. A mérkőzés 21 órakor kezdődik Toulouse-ban és természetesen folyamatosan frissülő cikkben számolunk be róla.

Poszt-trauma

Farkasházy ismét belerúgott Orbánba

„Akkor Rákosit is szeretnem kellene Puskás, Kocsis és Hidegkuti miatt?”

Emiatt a dal miatt zárhatnak ki minket az Eb-ről

Kering egy rigmus a magyar drukkerek között, amelyet jó lenne tartalékolni a lyoni mérkőzésen.

Így alázza a média a cigányokat

A szokásos pozitív diszkrimináció.

Farkasházyt ketten is leköpték cikkünk miatt

Gyalázatos orgánumok hazudnak milliárdokért.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!