2016. július 23., szombat, Lenke napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szerelmuk-a-migrans-280471/

Szerelmük, a migráns

Van magyar nő, aki szívesen lenne egy szír második felesége is.

A hvg.hu-n még december 29-én (tehát a kölni események előtt) jelent meg a Szerelmem, a migráns című írás, amely most sikeresen ellenpontozza a Németországban nőket erőszakoló bevándorlókat. A riportban magyar nők beszélnek arról, hogyan szerettek bele a Keleti pályaudvar tranzitzónájában afgán, szír vagy iraki migránsokba, akik közül többen követnék kedvesüket Németországba. Nincs azzal semmi baj, ha egy magyar nő egy szír férfi mellett teljesíti be a női princípiumot. Ám az egyik házas migránsba beszeretett hölgy vallomása elgondolkodtató:

„Rita azt mondja, ha Muhhamadnak sikerülne a feleségét elhozni Európába, ő szívesen lenne akár a második felesége is. Persze nem hivatalosan. Szerinte ez semmiben nem különbözik attól, mint amikor a volt férje éveken keresztül csalta őt titokban. Sőt, Rita úgy gondolja, ez sokkal tisztább helyzet így. Ráadásul az iszlám szabályai szerint az összes feleséget pontosan ugyanolyan jogok illetik meg.”

Európa romokban. Továbbra is mondom, hogy kötelező olvasmánnyá kéne tenni Michel Houellebecq Behódolás című regényét.

Hirdetés

Kiemelt

A terrorcselekmény benne van az utasbiztosításban

Terrorcselekményekre is köthetnek biztosítást a magyar állampolgárok. Korábban a biztosítási szerződések szerződési feltételeiből egyértelműen kizárták a terrorcselekmények kockázatát.

Poszt-trauma

Gyurcsány anyósa jelentett

Most meg kéne lepődnünk?

Az albánok beárazták Thomas Dollt

Nem dicsérhetjük a magyar futballistákat sem, méltatlan volt a Fradi-mezhez a szerdai produkció.

11 éves gyereket fejeztek le az USA támogatottjai

Nem az ISIS tette.

Fel kéne fogni: nem fognak integrálódni!

A liberális sajtónak még nem esett le.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!