2016. május 27., péntek, Hella napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szerelmuk-a-migrans-280471/

Szerelmük, a migráns

Van magyar nő, aki szívesen lenne egy szír második felesége is.

A hvg.hu-n még december 29-én (tehát a kölni események előtt) jelent meg a Szerelmem, a migráns című írás, amely most sikeresen ellenpontozza a Németországban nőket erőszakoló bevándorlókat. A riportban magyar nők beszélnek arról, hogyan szerettek bele a Keleti pályaudvar tranzitzónájában afgán, szír vagy iraki migránsokba, akik közül többen követnék kedvesüket Németországba. Nincs azzal semmi baj, ha egy magyar nő egy szír férfi mellett teljesíti be a női princípiumot. Ám az egyik házas migránsba beszeretett hölgy vallomása elgondolkodtató:

„Rita azt mondja, ha Muhhamadnak sikerülne a feleségét elhozni Európába, ő szívesen lenne akár a második felesége is. Persze nem hivatalosan. Szerinte ez semmiben nem különbözik attól, mint amikor a volt férje éveken keresztül csalta őt titokban. Sőt, Rita úgy gondolja, ez sokkal tisztább helyzet így. Ráadásul az iszlám szabályai szerint az összes feleséget pontosan ugyanolyan jogok illetik meg.”

Európa romokban. Továbbra is mondom, hogy kötelező olvasmánnyá kéne tenni Michel Houellebecq Behódolás című regényét.

Kiemelt

Cáfolja Brüsszel a Jobbikot

Az új földtörvény az elővásárlási jogosultsággal teremti meg annak lehetőségét, hogy elsősorban helyben lakó földművesek vehessék meg a termőterületeket.

Poszt-trauma

Hozzánk menekülnek a németek a migránsok elől

Főleg a Balatonhoz.

Robit betámadták, Schiffer a …ba küldte a fideszeseket

A stílus maga az ember.

Boldog szülinapot, őszödi beszéd!

Fletó saját lúzerségére emlékezik.

Soros György nem Széchenyi István

Az üzletember Európa jótevője a Népszabadság szerint.

Hirdetés