2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szelidne-gerencser-angyalkat-valasztottak-kisbajom-polgermesterenek-2590213/

Szelidné Gerencsér Angyalkát választották Kisbajom polgérmesterének

MTI
Szelidné Gerencsér Angyalkát (független) választották meg vasárnap a Somogy megyei Kisbajom polgármesterének – közölte a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.

Pintér Csilla Judit, a kutasi közös önkormányzati hivatal jegyzőjének tájékoztatása szerint az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a község előző polgármestere, a független Végh Gábor szeptember elején elhunyt.

A 301 választásra jogosult közül vasárnap 214-en jártulatak az urnákhoz. Szelidné Gerencsér Angyalka 160, Plecskó István (független) 14, Kakas József (független) pedig 37 szavazatot kapott, valamint 3 érvénytelen voksot regisztráltak – ismertette az eredményt a jegyző.

Kiemelt

Cottbusban nem viselik el a bevándorlókat

Újra ellentétbe kerültek egymással a hétvégén a németek és az idegenek az egykori NDK-hoz tartozó Cottbusban – számolt be róla a tegnapi német sajtó.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!