2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szel-bernadett-lovas-istvan-cikkeit-szeretne-olvasni-2332912/

Szél Bernadett Lovas István cikkeit szeretné olvasni

Az LMP országgyűlési képviselőjelöltje, immár miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett közérdekűadat-igénylést nyújtott be, mondván, „szeretné tudni, valóban létezik-e a Soros-terv”.

Szél Bernadett nagy ötlete nem példa nélküli, a jobbikos Mirkóczki Ádám szintén kétkedik a Soros-terv létezésében, maga a Jobbik pedig egyenesen feljelentést tett, hogy kiderüljön, létezik-e a Soros-terv! A versenyt, mégis a szocialista Molnár Zsolt nyerte: ő kerek-perec kijelentette, teljesen világos, hogy nincsen ilyen terv.

Segítünk a tisztelt képviselő asszonynak, kollégáinak, sőt magának a Jobbiknak is. Nagy tisztelettel ajánljuk figyelmükbe Lovas István sorozatát: melyet „Igenis van Soros-terv” címmel publikált a Magyar Időkben, magyarra fordítva az eredeti szöveget. Soros György saját szavai talán érthető lesz még nekik is.

Némi angol nyelvtudással azonban az eredeti is elolvasható, amelyre itt hivatkoztunk, sőt képet közlünk a georgesoros.com oldalról kiemelve az angol „plan” szót a következő mondatból: „Here are the six components of a comprehensive plan.”

Kiemelt

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!