2017. október 22., vasárnap, Előd napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szel-bernadett-lovas-istvan-cikkeit-szeretne-olvasni-2332912/

Szél Bernadett Lovas István cikkeit szeretné olvasni

Az LMP országgyűlési képviselőjelöltje, immár miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett közérdekűadat-igénylést nyújtott be, mondván, „szeretné tudni, valóban létezik-e a Soros-terv”.

Szél Bernadett nagy ötlete nem példa nélküli, a jobbikos Mirkóczki Ádám szintén kétkedik a Soros-terv létezésében, maga a Jobbik pedig egyenesen feljelentést tett, hogy kiderüljön, létezik-e a Soros-terv! A versenyt, mégis a szocialista Molnár Zsolt nyerte: ő kerek-perec kijelentette, teljesen világos, hogy nincsen ilyen terv.

Segítünk a tisztelt képviselő asszonynak, kollégáinak, sőt magának a Jobbiknak is. Nagy tisztelettel ajánljuk figyelmükbe Lovas István sorozatát: melyet „Igenis van Soros-terv” címmel publikált a Magyar Időkben, magyarra fordítva az eredeti szöveget. Soros György saját szavai talán érthető lesz még nekik is.

Némi angol nyelvtudással azonban az eredeti is elolvasható, amelyre itt hivatkoztunk, sőt képet közlünk a georgesoros.com oldalról kiemelve az angol „plan” szót a következő mondatból: „Here are the six components of a comprehensive plan.”

Hirdetés

Kiemelt

Rák a szemben

A fertőző betegségek terén a legnagyobb változás a kullancsok és rovarok (például szúnyogok) által hordozott betegségek elterjedésében várható.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!