2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szel-bernadett-bearazta-magat-2435554/

Szél Bernadett beárazta magát

Korábban beszámoltunk arról, hogy Věra Jourová, az Európai Unió jogérvényesülésért felelős biztosa büszkén tette közzé azt a fényképet (majd visszavonta), amely Soros Györggyel való találkozásukat örökítette meg.

A spekuláns láthatóan laza öltözékben – a főnök megengedheti magának? –, nem formális, baráti körülmények között találkozott az EU biztossal, ahogy a media fogalmazott, a könnyű fajsúlyú Jourovával, aki akkor azonnal bizonyította, hogy már begyűrte a Soros-gépezet, megkapta a sor(os)vezetőt:
„Megbeszéltük az alapjogok helyzetét Európában George Sorossal. Az Open Society értékei állnak az EU lépéseinek szívében.” – nyilatkozta.

Most a Jourovánál is kisebb fajsúlyú Szél járt Brüsszelben.

Bár Jourová nem laza öltözékben fogadta, a sor(os)vezetőt nyilván átadta. Az LMP vezető sok újat nem hallhatott, hisz napi szinten mondja fel itthon a leckét, így egyelőre csak ennyire tellett tőle Facebook-bejegyzésében: „…mert mi foglalkozunk ”nőügyekkel„ #bizottsag #commission #gender #genderequality…

Jourová áprilisi ámokfutása, Orbán Viktorral szembeni ellenállásra buzdítása – ami egyben Magyarország belügyeibe való beavatkozás – valahogy azt sugallja, hogy nem a nemek sokszínűségének legfrissebb tudományos elméletéből képezték tovább az LMP kormányfő-jelöltjét.

Hirdetés

Kiemelt

Tovább szépül a Budakeszi Vadaspark

A tervek szerint bővítik a Budakeszi Vadaspark területét, ahol a látogatók megnyerése érdekében folyamatosan fejlesztenek.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!