2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szel-bernadett-bearazta-magat-2435554/

Szél Bernadett beárazta magát

Korábban beszámoltunk arról, hogy Věra Jourová, az Európai Unió jogérvényesülésért felelős biztosa büszkén tette közzé azt a fényképet (majd visszavonta), amely Soros Györggyel való találkozásukat örökítette meg.

A spekuláns láthatóan laza öltözékben – a főnök megengedheti magának? –, nem formális, baráti körülmények között találkozott az EU biztossal, ahogy a media fogalmazott, a könnyű fajsúlyú Jourovával, aki akkor azonnal bizonyította, hogy már begyűrte a Soros-gépezet, megkapta a sor(os)vezetőt:
„Megbeszéltük az alapjogok helyzetét Európában George Sorossal. Az Open Society értékei állnak az EU lépéseinek szívében.” – nyilatkozta.

Most a Jourovánál is kisebb fajsúlyú Szél járt Brüsszelben.

Bár Jourová nem laza öltözékben fogadta, a sor(os)vezetőt nyilván átadta. Az LMP vezető sok újat nem hallhatott, hisz napi szinten mondja fel itthon a leckét, így egyelőre csak ennyire tellett tőle Facebook-bejegyzésében: „…mert mi foglalkozunk ”nőügyekkel„ #bizottsag #commission #gender #genderequality…

Jourová áprilisi ámokfutása, Orbán Viktorral szembeni ellenállásra buzdítása – ami egyben Magyarország belügyeibe való beavatkozás – valahogy azt sugallja, hogy nem a nemek sokszínűségének legfrissebb tudományos elméletéből képezték tovább az LMP kormányfő-jelöltjét.

Kiemelt

Fidesz: Vona Gábor hitelessége omlott össze

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a Jobbik elnöke szerint összeomlott a Fidesz migrációs politikája.

Poszt-trauma

Egy kis LMP-s urizálás

Hogy hallal, vaddal, s jó falattal kedveskednek-é majd, azt nem tudjuk.

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!