2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szanalmas-karacsony-2660512/

Szánalmas Karácsony

Valóban nem tud jobbat kitalálni egy miniszterelnök-jelölt annál, mint hogy fideszesek könyörögnek neki, hogy ne legyen kétharmad?

Igen, tudjuk hogy a Spinoza-házban kevesen vannak, de nehezen hihető, hogy ezt az információt még ott is elhitte volna bárki.

Érthető, hogy egy ideje már nem a Fidesz sima győzelmével való rettenetes fenyegetés az opció, hanem az újabb kétharmaddal próbálnak riogatni, mert az a hihető, de akkor is… mennyire szánalmas már ez a gondolatsor!

Ha pontos az index.hu Karácsony-idézete: „Öt éven keresztül tudnám mesélni, hogyan könyörögnek nekem a fideszesek, hogy nehogy kétharmaduk legyen megint, mert akkor mindennek vége.”
Ezt hogyan értelmezzük?

Ott, a XIV. kerületben, valamelyik templomban öt éve felállítottak egy (szent) Karácsony-szobrot, ahova könyörögni járnak (meg nem nevezett) fideszesek? Vagy írásban fogalmazták meg azok a könyörgő fideszesek sirámukat, és bedobták az önkormányzat postaládájába? Ezt tudná öt éven keresztül mesélni Zugló polgármestere?

És mi az, hogy „mert akkor mindennek vége”?

Mi az a „minden” aminek vége van?

Minden Magyarország elleni támadásnak?

Minden Magyarországot sújtó gazdasági válságnak?

Vagy minden demokratikusnak gúnyolt ballib sunyiságnak, félrebeszélésnek, amelynek egyik tartóoszlopa maga Karácsony Gergely?

…mert akkor valóban sok mindennek vége lehet egy esetleges kétharmados Fidesz-győzelem esetén!

Kiemelt

Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen

A családok éve elsősorban a figyelemről, a családbarát gondolkodásról szól – mondta a politikus, és arra kérte az újságírókat, hogy segítsenek közvetíteni ezeket az értékeket.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!