2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szanalmas-cikizesre-kepes-csak-baloldali-media-1955005/

Szánalmas cikizésre képes csak a baloldali média

444.hu

Azon lehet vitatkozni, hogy a péntek esti nyitóünnepség jó volt-e vagy nem, nyilván mindenki a saját kedvenceit szerette volna a színpadon látni, de azt kijelenthetjük, hogy rendkívül látványos, a sportesemény nemzetközi értékének megfelelő műsort láthatott a közönség.

A baloldali média természetesen csámcsog rajta, hogy ez 3,4 milliárd forintba került, pedig a világon mindenütt megadják a módját egy ilyen fontos nyitóünnepségnek, amit kis túlzással a Föld összes országában nyomon követnek.

A 444.hu még percről-percre cikket is gyártott a témával kapcsolatban, amelyben gyakorlatilag az élő fába is belekötött a „humoros” újságíró. Fikázta például Julio Maglione, a FINA fejének angolságát, pedig erről biztos nem a Fidesz tehet. Egerszegi Krisztina fáklyás bevonulásával sem volt elégedett, ezt bírta összehozni: „Úristen szegénnyel valami fáklyaszerűséget vitetnek fel a színpadra, amiből vizet önt ki, és erre beindul egy szökőkút. Tessék, mi olimpia nélkül is tudunk nagyot dobni.” Az a fura, hogy maga a jelenet kifejezetten ötletes volt, de hát nyilván azt az ukázt kapta a cikkíró, hogy ezen a nyitóünnepségen SEMMI SEM LEHET JÓ!

A vége felé már elfogyhatott a szufla, ilyen szösszenetek is becsúsztak: „Hány milliárd ember szaladt ki a vécére az utóbbi néhány percben? Engem teljesen beindítanak ezek a vízsugarak.” Elképesztően vicces megjegyzés, ráadásul ott az elején a beismerés, hogy ezt a műsort több milliárdan nézik világszerte, így talán mégiscsak jó, hogy látványos és sokszínű volt…

 

Hirdetés

Kiemelt

A terrorizmus áldozatainak jogairól egyeztetnek a visegrádi és a Benelux-országok

Terrortámadás esetén az áldozatok „merőben új kategóriája” jelenik meg: ártatlan emberek, akik utcán sétálnak vagy szórakozóhelyen vannak – mondta a miniszter.

Poszt-trauma

Gyurcsánynak bele kellett rúgnia a határon túli magyarokba

Gulyás Marcinak viszont köszönetet mondott.

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!