2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/sulyos-balesetek-csuszos-kozutakon-1319143/

Súlyos balesetek a csúszós közutakon

Több ember életét vesztette a szerencsétlenségekben
A rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek kedd hajnaltól szerda reggelig, a karambolokban három ember vesztette életét, a szerencsétlenségek közül három súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Napközben azonban további balesetek történtek, két autópályán is tömegkarambol okozott fennakadást a közlekedésben.

Az első Fejér megyében volt, ahol az M6-os Budapest felé vezető oldalán Besnyő térségében eddig tisztázatlan körülmények között nyolc gépjármű ütközött össze, és többen megsérültek. A katasztrófavédelem közlése szerint a személyautókon kívül egy kistehergépkocsi és nyerges vontató is részese volt a balesetnek. A hideg miatt a tűzoltók melegedőbuszt kértek a helyszínre, ám végül nem volt rá szükség, mivel az illetékes autópálya-mérnökség a közelben lévő iváncsai telephelyére szállította az utasokat.

Nem sokkal később egy szintén autó­pályán bekövetkezett tömegkarambolról érkezett hír: három személygépkocsi ütközött össze az M7-es sztráda főváros felé tartó oldalán, Velencénél, emiatt csak a leállósáv volt járható. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Sipos Mónika elmondta: feltehetően az egyik autó a szalagkorlátnak csapódott, a másik kettő pedig belerohant. A szerencsétlenségben senki sem sérült meg.

Forrás: MTI

Elhunyt az a sofőr, akinek járműve egy tehergépkocsival karambolozott Ceglédnél

Később több halálos közúti balesetről adott hírt a távirati iroda. Egy ember vesztette életét, amikor autója tehergépkocsival ütközött Ceglédnél. A baleset a 4-es főút és a 311-es út körforgalmának közelében történt.

A második tragikus baleset Siklós és Nagyharsány között következett be: eddig ismeretlen okból az árokba került egy gépkocsi. A rendőrség közölte, hogy az autó az 5701-es úton hajtott le az aszfaltról. Egy férfi súlyos, egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, egy másik férfi pedig a helyszínen életét vesztette.

Kora délután egy frontális ütközésről érkezett hír: két személyautó rohant egymásba a 84-es főúton Sopron közelében, amikor az egyik sofőr hirtelen áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy ott haladó járművel.

A balesetet okozó idős férfi elhunyt, egy másik személy pedig megsérült.

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!